Ha én voltam felűl és egyből kifolyt a sperma, lehetek terhes? Utána gyorsan tudoltam
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 07:20
2/16 anonim válasza:
Aminek be kellett, az bejutott, elhiheted. Ennyi ostobát...
3/16 anonim válasza:
képzeld ... lehetsz .. én is igy várom most a csöppséget.mineeek szexelnek az ilyenek ????????
4/16 anonim válasza:
1. Csak a "vivőanyag" folyik ki, a spermium vígan úszik felfelé a méhnyakon keresztül.
2. A petevezetékig kimostál mindent alaposan, szappannal? Akkor jó. A megtermékenyítés ugyanis ott zajlik.
5/16 anonim válasza:
Jól van, okos vagy, reméljük sok gyereked lesz.
1 év múlva majd a segélyekről fogsz itt érdeklődni, ahogy pár százezer elvtársad teszi manapság, büszkén.
6/16 anonim válasza:
Dehogy. A tusolas jo otlet volt.
7/16 anonim válasza:
A lovaglás biztonságosabb védekezési mód, mint a gumi, ezt mindenki tudja.
10/16 anonim válasza:
Igen. Nalunk a csaladtervezes alatt sokat voltunk egyutt. Sokszor vtam felul. Kifolyt nagyresze mert mentem egybol pisilni meg tusolni de terhes lettem igyis sikerult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!