Szerintetek lehetek terhes?
Mivel nem védekeztek lehetsz.
Csinálj tesztet
Nekem szinte mindig van barna folyásom mielőtt megjön, nem hiszem, hogy köthető lenne a terhességhez.
Az viszont már aggasztóbb, hogy ennyire felelőtlenek vagytok. A megszakítás sose volt és sose lesz biztonságos. Nőgyógyászt javaslok, fájdalommentesen kiderítik, hogy mi a szitu.
Ha már ott vagy és minden oké, akkor egy fogamzásgátlót irass fel vagy hazafele vegyél egy csomag óvszert!
Uuu bakker. Pacsit. Ugyanez. Nekem mrgjött, de halalra remitettem magam, mert utana olvastam h menzesz kozben is lehet. Hat nem tudom.
Mindenesetre csinalj majd tesztet. En is fogok.
Ja es csupasz kukit tobbet ne engedj magadba tabletta nelkul. Megfogadtam en is.
18/l
#2 vagyok
Nyugalom!
Holnap veszel egy-két tesztet és meglátod.
Jobban ajánlom a nőgyógyászt, de SOS helyzetben a terhességi tesztet használd.
Harmas vagyok. En napokig zokogtam. Vizsgam is volt a menzeszem elott. Es eppen a vizsga utan jott meg. De most is stresszelek, mert lehetek meg terhes. Szoval ja. Ma en is kaptam sirogorcsot. Foleg azert, mert mar szakitottam a baratommal. Gondolj bele...
De nagyon minimalis az esely. Nagyon utanaolvastam multkor es azt irtak, hogy az idegtol keshet egyreszt, masreszt meg nehezebben termekenyulsz meg.
27 eves felnott ferfi egy 18 eves iskolast gumi nelkul dug, hat gratulalok!
Lehetne tobb esze.
Ez azert most remeljuk tanulsag lesz ( ha nem vagy terhes azert mert megusztad, ha terhes vagy es abortusz akkor meg azert ) , legalabb tablettat irassal ! Hidd el nem jo moka am az abortusz, meg egy gyereket felnvelni gyerekkent sem egyszeru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!