Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet szerintetek?

Mi lehet szerintetek?

Figyelt kérdés

Nov. 24-én volt utoljára meg a menzeszem! A párommal rá kb 10 napra voltunk együtt és kiszakadt az óvszer! Már 3 napja késik a menstruációm egy teszt negatív! Ez biztosat jelent hogy nem vagyok terhes?

17/L

2017. dec. 22. 15:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom a dolgot..Szóval megtartanád?
2017. dec. 22. 16:10
 12/21 A kérdező kommentje:
Mindenképpen
2017. dec. 22. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Lehetséges a terhesség. Máskor mindenképp menj esemény utániért, azért annál kevés fontosabb dolog van. Anyukádnak is mondhattad volna, hogy el kell menned. Tudom ciki szólni, de a terhességről rosszabb. Meg persze döntéstől függően az abortuszról és a felnevelésről is komolyan beszéljetek ha pozitív a teszt.

Kicsit korán teszteltél. Hány naposak a ciklusaid? Még várj két napot és akkor tesztelj egyet még, akkor ha halványan is de mutatnia kell ja terhes vagy.

2017. dec. 22. 16:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Tesztelj majd pár nap múlva ismét! Neki pedig szólj, hogy esélyes, hogy apa lesz. Még ha nem is, azért parázzon.
2017. dec. 22. 16:16
 15/21 A kérdező kommentje:
Csak félek :( nem mondanék le a babáról semmiképpen !
2017. dec. 22. 16:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez sajnos a szüleiden fog múlni,hogy ők bevállalják-e.A barátod is kiskorú?
2017. dec. 22. 17:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Már nagykorú
2017. dec. 22. 21:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Mennyi idős? Dolgozik vagy tanul?

Édesanyáddal nem tudsz beszélni, hogy gondban vagy?

2017. dec. 22. 21:39
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Érdekesek ezek a gumik higy mindig kiszakadnak. Gondolom Te sem direkt tettel benne kart mert a pasid el akart hagyni és így akarod nagyhoz láncolni....egy pasinak ha nem kell gyerek hidd el nem fog veled maradni. Ha annyira el akartál volna menni tablettáért megoldod! Itt egyértelműen te babát szerettél volna. 1 hét múlva tesztelhetsz. Ha + akkor kezd el gondolkozni miből tartasz el egy gyermeket egyedül.
2017. dec. 23. 02:11
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

19-es..

Én pl alkalmatlan vagyok az ovszerhasznalatra..

Mindig szakad.. És nem egy partnerrel történt csak.. (Megfelelő) Síkosítóval és anélkül is.

Vélhetően a váladékom kikezdi..

Persze tuti nem mindenki így van, de nálam igen.

Nem gyakran védekeztem azzal(nem váltogattam a partnereimet,) fogmazásgátólt szedtem, majd amikor úgy volt, hogy később akarunk, de nem baj ha jön a baba, akkor megszakítottunk..

Persze senki ek sem ezt javaslom, csak arra mondom, hogy nekem sem lett úgy gyerekem, hogy nem akartam..

Mindig időben eszrevetttük ha gond volt..1 szer nem, akkor esemény utánit vettem be.

Beszélj anyukáddal, szerintem terhes vagy

2017. dec. 23. 12:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!