Hogyan lehetek termékeny akkor most ebben az esetben?
A spermiumok max ugye 48-72 óráig élhetnek.
A peteérési naptáram szerint 5 napig az ovuláció előtt is termékenységet mutat, előtte kettővel a 2 legtermékenyebb napjaim vannak. Ha a spermiummok maximum 72 óráig (habár ez ritka,ennél hamarabb elpusztulnak) életképesek akkor mondjuk 5 nappal ovuláció előtt hogy lehetek termékeny, hiszen a petesejt mire odaérne a megfelelő helyre a petevezetékben vagy méhnyakcsatornában már nincs mivel találkoznia?
Nem kioktatást kérek tényleg, nem értek hozzá ezért is kérdezem itt. Tudom hogy túlkombinálom.
Tegnap voltunk együtt párommal ami a kettőből az első legtermékenyebb nap, ma a 2. van, holnap lesz az ovuláció. A tényeken alapulva 48 órán belül meg kell történni az ejakulációnak, ez meg is történt,viszont én úgy tudom hogy ezek a spermiumok a legtöbb esetben azért 1 nap alatt "meghalnak". Ha ma lettünk volna együtt akkor nagyobb az esélye szerintem hogy megtörténik a megtermékenyülés. Most pár napig nem leszünk egyébként,de ez most csak zárójelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!