Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen esetben melyik ovu...

Ilyen esetben melyik ovu tesztet használjam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt hónapban próbálkoztunk először és sajnos nem sikerült. Az ovu teszt végig (4nap) halvány rózsaszín volt, szóval negatív.Most arra gondoltam, hogy 8 napig nézem, hátha máskor van, mint én gondolom. DM-es -szerintem - 25-ös érzékenységűt használtam. Lehet 10-sel kellene próbálkoznom?

Köszönöm a válaszokat!

2017. nov. 23. 10:04
 1/10 anonim ***** válasza:
próbáld ki az olcsó one step 10-es tesztet, nekem teljesen bevált, 2. hónapban ahogy használtuk sikerült is a baba. én a ciklus 6. napjától néztem az ovu utáni 3 napig. mindig egyértelműen mutatta az ovut, nekem átlag a 18-19. napon, 29 napos ciklusnál.
2017. nov. 23. 10:06
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Melyik üzletben tudom beszerezni?

2 csomaggal minimum veszek akkor. Köszönöm! :)

2017. nov. 23. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
fastest.hu vagy Vateráról tudsz rendelni, én is rendeltem, kb 75 ft/teszt, 2 nap alatt ideért a csomag :)
2017. nov. 23. 10:09
 4/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ez volt az előző ciklusban a hőgörbém. Nem nagyon tudok kiigazodni rajta. :/ többször is volt nagyobb emelkedés.

10.04 és 11-e között voltunk együtt 2 naponta. Elvileg ha úgy nézem az a tartomány jónak tűnik, de valamiért még sem. Volt középidős görcsöm is és tojásfehérje szerű folyás. Olyan biztos voltam benne, hogy jó az időzítés... :(

2017. nov. 23. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jól húzta be, én a 21. ciklus napra raknám az ovud hőd alapján. Nekem is mindig nagyon rövid volt a luteális fázis, előfordul. De a 24 napos ciklus nagyon rövid, voltál kivizsgáláson? 27-28 naposnak lennie kéne azért...
2017. nov. 23. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Amúgy meg egy tökéletes ciklus alatt, jó időzítéssel is csak 25% az esély a terhességre. Nekünk 8 hónap után sikerült, nem volt problémánk egyikünknek se. Nyugi, meg fog történni, ne stresszelj rá. Próbálj meg nem erre gondolni, legyetek együtt amikor úgy érzitek, 1 évbe simán telhet, mire sikerül, még akkor is ha egészségesek vagytok mindketten.
2017. nov. 23. 10:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Jézusom! Sajnos én már 1 éve nagyon szeretném, de megvártam páromat, amíg ő is késze áll rá. Nem tudom hogy viselném, ha 1 évet kellene várnunk rá. Így is az első csalódós hónap, borzasztó volt, amikor megjött... :( próbálok nem rá stresszelni, de minden nap olvasgatok róla és így "tanultam meg", hogy a hőmérőzés nem hónaljban, hanem szájban jó és mi az a középidő pontosan, és létezik ovulációs teszt. Ezeket nem nagyon tudtam.

Most rendeltem innen a Fastest oldalról teszteket. Kíváncsi leszek, köszönöm!

Köszönöm utolsó az észrevételeid! :)

2017. nov. 23. 10:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy az utolsó héten pont nem voltunk együtt, mert fertőzésem lett. Nagyon agyaltam is rajta, hogy csak ne most legyen peteérésem. Tüneteim előbb voltak, azért el is hessegettem hamar....de ezek szerintem semmi sem biztos.. :(
2017. nov. 23. 10:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia. Világ életemben 24 naposak voltak a ciklusaim. 5 gyerekem van. Nekem a -pé 5.-10 nap van. 11.napon ovu. Ez beállt nálam. Próbáld végig a ciklust én többször végig teszteltem mire rájöttem. Én one step 10 és ovu tesztet használok. Nagyon jó.
2017. nov. 23. 14:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos 15-öst rendeltem, nem 10-est. Remélem az is kimutatja.
2017. nov. 23. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!