Ha nem tudom hány napos a ciklusom hogy használjam az Ovu tesztet?
Figyelt kérdés
Spirál levétel után vagyok, 50 napra, majd 34 napra jött meg. Most ki szeretném próbálni az ovu tesztet, de mikor teszteljek így először és hogy csináljam ezt az egész tesztelgetést?2012. nov. 21. 20:19
1/1 anonim válasza:
ha megveszed a tesztet abban nagyon ol el van magyarázva minden,legalábbis amit én vettem,mindig ugyanabban az időben csináldd DÉLUTÁN én mindig 5kor csináltam,ha nem tudod kb mikor van akkor kezdd el már a 12-13.naptol ha csak egy csik jön ki akkor elég két naponta aztán mikor már megjelenik a második csik is akkor naponta csinálj egyet és látni fogod hogyan erősödik,pozitivnak akkor számit ha egyforma erős a két csik de méginkább ha a teszt csik látványosabb mint a kontroll,elsőre lehet nem fogod tudni megállapitani de mikor meglátod azt a szép poztivat tudni fogod hogy akciozni kell :) nekem hál Istennek elég volt egy honapi tesztelés,babás is lettem,kivánok neked is mielőbbi babásodást,ha bármi kérdésed van szivesen válaszolok
12+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!