Mikor használjam az óvu tesztet?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek már! Holnap fogok majd óvu tesztet venni az az már rendeltem a neten és holnap jön meg. Rendszertelen a ciklusom,van mikor 25 napra jön meg ,volt mikor 40,és most 29 napra jött meg ami 5napig tart az az pénteken van az utolsó mensim! Az óvus nettes naptár szerint 6ától vagyok termékeny egészen 10-ig ! Elég akkor el kezdeni az Óvus tesztet ha már meg jelenik a tojcsis folyásom ,mert nekem az szokott lenni !?2013. aug. 28. 11:32
1/1 anonim válasza:
Nekem amikor rendszertelenül jött meg (nem ennyire,de ha ennyire lett volna rendszertelen,akkr is így csináltam volna) én is a neten rendeltem ovu tesztet,mivel olcsó volt is sok,ezért már a mensi vége után elkezdtem tesztelni és úgy gondoltam,hogy az egész hónapot végig tesztelem,ha kell.Aztán amikor pozi lett a teszt,még pár napig teszteltem,mikor teljesen negatív lett akkor hagytam abba.Nekem amúgy halványabb volt a teszt csík ezért is teszteltem kicsit tovább.Most 12 hetes kismama vagyok.Javaslom,hogy csináld végig a hónapot,pár ezer forint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!