Miért nem teszik kötelezővé az alaptőkét gyerekvállalás előtt?
Én viszont rejtett kamerával + hangfelvevővel megfigyeltetném az embereket, és pszichiáterrel döntetném el, hogy alkalmasak e gyereknevelésre, mert sokkal jobban zavarnak a lelkileg/fizikailag bántalmazott gyerekek és a belőlük vált felnőttek, mint a csórók.
Inkább legyen nélkülöző gyerekkora valakinek, mint bántalmazott.
Az alaptőkéhez egy olyan állás kell, ami viszonylag jól fizet akkor is, ha még nincs gyerek. Egy jó álláshoz meg intelligencia, hozzáértés, szorgalom és kitartás szükséges.
A másik véglet: hiába van meg az alaptőke, néha a jólét miatt nem tudják a szülők, hogy mire költsék a millióikat, a gyerek fejére meg sz*rnak rá.
11.
Ezt előre nem lehet látni, láttam sok olyan anyát, akik évekig vártak a gyerekre, szinte tökéletesnek tüntek, aztán kész idegroncsok lettek.
Még mindig nem válaszoltál.
Akinek nincs 500ezer forintja, és teherbe esik, azzal mit csinálnál?
Vagy akinek van, terhes lesz, de pl valamiért el kell költenie, így szüléskor már nincs?
Miért gondolod, hogy ha valakinek van 500ezerje akkor már vállalhat gyerekekt???
Nem lehet pénzhez kötni a gyerekvállalást.
Aki 1milliót keres, annak van 500ezerje? És ha 800ezer a hiteltörlrsztése?
Mindenkinél vagyonosodási vizsgálatot csinálnál gyerekvállalás előtt???
Én 4,5 évvel ezelőtt úgy 40ezret költöttem a babacuccokra. Nem azért, mert nem volt több, hanem mert ebbe belefért ami kellett. A babakocsit anyós vette (25ezer volt), tökéletesen kiszolgált, a babaágyat kölcsönbe kaptam a barátnőmtől. A fiunk soha semmiben nem szenved hiányt. Jól élünk, bármikor bármit meg tudunk venni, amire szükségünk van.
Akkor minek is az 500?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!