Szerintetek 20 évesen vállaljak be kisbabát?
Az a véleményem hogy még ne vállalj gyereket.
Egy fél éves (!!!) kapcsolatban mindösszesen 20 évesen te ezt komolyan gondolod egy olyan férfival akinek már van egy gyereke ráadásul?
Arról meg inkább nem is mondok semmit, hogy mennyire és hogyan és miért lennél kiszolgáltatva.
Szerintem ez még nagyon korai.
Ha terveid vannak pl Egyetem, elöbb azokat valósítsd meg, mert gyerek mellett nem fogod tudni, vagy csak évekkel később.
Egy gyerek teljesen át szervezi az életed. Utána az lesz a fontos hogy eltartsd, meg adj neki mindent, vele legyél.
persze, hogy pár órára cuki egy gyerek, mert őt már nem kell a kakiból kikaparni meg stb.
meg párod se felelősségteljes, ha egy nőt otthagyott már gyerekkel.
Arról nem igazán írtál hogy a pasas akar e gyereket. Nálam alapból kizáró ok egy pasi akinek már van egy gyereke, nem hogy ha csak fél éve vagyok vele...
De ugye nem egy az értékrendünk ugyebár...
Azt hittem becsúszott, és az a kérdés, vállald-e.
Tudatosan ne akarj még gyereket.
Az anyagiak gondolom nem a te részedről adottak. ÉS ő már egy anyukát elhagyott, aki most egyedül neveli a közös gyereküket.
Ha téged is elhagyna, tudnád egyedül nevelni???
Amíg nem a válasz, addig ne vállalj gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!