Mit csináljak, hogy el birjam viselni amikor a dokihoz megyek és kismamákat látok?
Figyelt kérdés
ők alig várják hogy bemenjenek és lássák a kicsijüket az ultrahangon ,én meg alig várom hogy tullegyek rajta,és a vároban is összeszorul a gyomrom, hogy ugyan milyen rossz hirt közöl majd velem a doki. folyton az jár a fejemben hogy mikor jön már el az én idöm is?2008. okt. 24. 13:35
1/4 anonim válasza:
Mi is a gond pontosan?
Nem tudsz teherbe esni?
Terhes vagy es felsz, mindig, hogy baja van a babadnak?
Stb...
3/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem te is szeretnél már kismama lenni, de valami miatt nem olyan egyszerű, ugye? Régebben nekem is probléma volt, mert olyan helyre jártam kezelésre, ahova inkább kismamák jártak, rosszul éreztem magam, mint egy kirekesztett, de aztán próbáltam arra gondolni, hogy nemsoká én is közéjük fogok tartozni, és én se szeretném ha valaki csúnnyán nézne rám, csak mert kismama vagyok, úgyhogy visszamosolyogtam ha rám néztek stb. Mindig csak pozitívan kell gondolkodni, úgy hozzáállni a dolgokhoz, a negatív gondolatokat, érzéseket ki kell törölni, csak így megy. Higgy magadban hogy nemsoká te is kismama leszel!! Szurkolok!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.igen énis szeretnék már kismama lenni
2008. okt. 24. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!