Terhesség alatt lehet viselni a köldökpiercingemet?
Szia!
Én kivettem amikor már elkezdett nőni a pocakom, mert szerintem nem túl esztétikus látvány egy hatalmas pocakban, ráadásul kifeszül a bőrőd a köldöknél is és valószínűleg kényelmetlen lesz. 2 hetente dugd át a lyukon, akkor nem fog beforrni és később símán vissza tudod tenni.
Ameddig bírod,miért ne!?
Engem mondjuk elkezdett zavarni,érzékenyebb a hasam,ezért kivettem,de lehet kapni flexibilis piercinget terheseknek v.biopiercinget,ami hajlékony és nem fém.Az uh-nál viszont a 18 héttől kivetetik és nem nézik jó szemmel általában.(addigra már fent van a méh a köldöknél)
Szia! Én addig viseltem amíg kényelmes volt!Amikor már kezdett látszódni a pocim akkor kivettem! Most valamelyik nap csak úgy beraktam egy pillanatra hát elég vicces volt és egyálatlán nem illik a pocakhoz!Ez persze csak a saját véleményem!Viselni lehet, de sztem jobb ha majd kiveszed úgy 3. 4. hónap környékén!
31 hetes kismama
Anyaga: A golyók acrylból készültek a szár pedig antiallergén bioplast műanyagból, mely rugalmas és hajlékony, emellett a kívánt méretre vágható otthon, majd a golyóval új menetet kell csavarni rá.
a teszveszen a link már nem él, de itt lehet ilyet vásárolni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!