Kedves babára vágyók és babások! Van köztetek olyan aki az inofolic mellé szedi a méhpempőt?
Sziasztok!
Bekapcsolodnek en is :)
Van mar egy lanyom,lassan 2 eves.
Mar honapok ota szeretnenk babat,de nem jott ossze.
En szedek Metfogammat az inzulinomra,es letroxot PMre.
Elvileg barmelyik bezavarhatja a ciklust.
Ezt azert irom,mert most 2 honapja nem menstrualtam,elotte is 55napokra jott meg.Ez azota van,hogy szedem ezeket a gyogyszereket.
Amugy a petefeszkem pcos kinezetu.
A hormonsorom egyebkent jo lett,ugyhogy lehet,hogy valoban a gyogyszerek a ludasak.
Most nem lett jo a terheles eredmenyem,ugyhogy lehet,hogy a doki inofolicot fog adni.
Tovabba kb 5 napja szedek igazi mehpempot(Arvay meheszet) es most kezdem erezni a hatasat.Ugye azt irjak,hogy elyo korben meregtelenit,kipucolja a szervezetet.Na most ugy fajt ma egesz nap a fejem,hogy vegem volt :D
Elozo baba elott is szedtem,akkor is ilyen hatasok voltak.
Nos szoval,ezeknek tudataban dokumentalni fogom az esemenyeket,hogy van e valami erdemi valtozas :)
Most rendelek ovu tesztet is,es lehet,hogy homerozni is elkezdek
Szia kedves 46-os! Én is hallottam róla, hogy a méhpempő eleinte kitisztítja a szervezetet majd írd meg tapasztalataidat :)
Sajnos nekem ma megjött szóval nekem a clostilbegyt se segített :(
46os vagyok (asszem) :D
Én ma vagyok a 14.napon,megjöttek az LH tesztjeim,gondoltam kipróbálom.
hát ennél negativabb nem is lehetne :D
de az előbb voltam wcn,és van ilyen tojásfehérjés nyákom.sőt tegnap,tegnapelőtt fájt is mindenem ott lent.
nem értem én ezt.Lehet h csak erőlködik a szervezetem megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!