Januárban belekezdünk a Baba projektbe, érdemes elkezdeni inni az Inofolicot vagy csak ha nem sikerül?
Szoval januarig semmi szex, mert a projekt csak januartol indul.
Vagy dec 31-en este meg ovszerrel dugtok, ejfel utan meg anelkul... Ertem.
Igen, erdemes, es en is azt javasolom, amit az elso irt. De minimum valamilyen terhesvitamint szedj, elegendo d vitaminnal. Ez nagyon fontos. Sok sikert es jo babazast!
10 éve együtt vagyunk a Férjemmel és minden fontos döntést megbeszélünk, átgondoljuk. És ahogy mndod, január 1-jétől nem védekezünk. De mindegy, mert ha valaki nem tervezi a Babát vsgy nem gondolta jól át azt ugyanúgy leszólják, mint most engem, aki viszont rendesen felkészül rá a Tesóra.
Köszönöm az építő jellegű válaszokat. Mikor kezdjem el? Januárban? Vagy akár már most?
Az inofolic ot igazán azok isszák akinek ir jük van.inzulin érzékenyítő.
Lehet bekavar a ciklusodba.
Én ir es vagyok 2 tasak sok volt .rosszabb lett tőle az értékeim.sőt a ciklus is hosszú volt tőle.Most jó mert nem iszom.
De mi már nem tervezünk babát
Az inofolic nem ciklus függő.bármikor elkezdheted
Ha nincs semmilyen hormonalis vagy szervezeti problemad, ne szedj/igyal olyan cuccot ami ezekre hat, mert a vegen osszezavarod a ciklusod vagy ugy hazavagod, hogy a doki honapokig probalja majd rendbeszedni!
Ha egeszsegesek vagytok, egy dolog kell: szex vedekezes nelkul es majd jon. Aki igy ragorcsol hogy mar honapokkal elotte megtervezi hogy milyen gyogykeszitmenyt szed majd, holott nincs is semmilyen baja amire szedni kene, ott csak problemat fog okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!