Szerintetek érdemes elkezdenem inni valami teát?
Szia!
A terhesség megtartásra, beágyazódást segítő, peteérést segítő stb. teák,mint a palástfű, málnalevél és a többi vált ki hormonális hatást.Írásod alapján nem tudod, hogy mitől ment el a baba.egyáltalán nem biztos, hogy ez rá a megoldás.Millió ok lehetett.Tapasztalatból mondom.dec. 15-én elhalt ikerterhesség miatt műtöttek meg, s most kiderült szövettanból, hogy mola terhesség miatt.pedig több más ok is felmerült és egyik sem.S mindez úgy tötént, hogy már van egy probléma mentes terhességből egy 3.5 éves lányom.Én előszőr megkérdezném az nőgyógyászt, hogy javasol e valamit az előzmények tudatában.Sok sikert, kívánom, hogy mihamarabb legyen baba.
1. vagyok
Ne értetlenkedj, kérdező. A teák hormonproblémákra valók. Nem biztos, h a vetélésed hormonprobléma okozta, ezét írtam, h majd akkor teázz (orvosi véleményt is kikérve), ha kiderült, h mi a problémád, egyáltalán van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!