Párommal 2 hónapja kezdtünk bele a baba projektbe. Jövőhéten kell megjönnie, ha nem vagyok terhes. Viszont közben felfáztam és nem tudom mit érdemes szedni, vagy gyógyteát inni, ami terhesséf esetén sem ártalmas?
Jelenleg Walurinal Medical tőzegáfonyás gyógyszert szedek.
A Betadine kúp árthat?
A felfázásra miért kéne Betadine kúp???
A bakteriális húgyhólyaghurutot hívják köznyelven felfázásnak, azzal meg el kell menni orvoshoz és írnak fel rá antibiotikumot.
A Betadine kúp hüvelyi fertőzésre van, viszont ez az egyik legkíméletlenebb kúp, ami szó szerint mindent kiöl odabent, tehát még egy hüvelyi fertőzés esetén is nagyon durva kezelés, nem véletlenül lehet csak kevés alkalommal használni, pláne durva kezelés, ha nincs semmilyen hüvelyi problémád.
Amúgy az sem biztos, hogy terhes vagy, illetve ha terhes is lennél, akkor is sokkal ártalmasabb egy kezeletlen fertőzés, vagy gyulladás, mint maga a rá szedett gyógyszer.
Szóval fordulj orvoshoz és ne magadat kezelgesd!
"Annyira vicces, hogy ha valaki feltesz egy ilyen kérdést, akkor mindenki egyből írja, hogy mivel nem vagy terhes jelenleg szedhetsz mindenfélét..és ha terhes..? "
Nem tudom, olvasni tudsz?
Mindkét válaszban benne van, hogy orvos! És az orvos csak tudja, nem?
"De célszerű lenne olyat, amit az orvosod felír."
Ezt is olvastad utána?
És az is igaz, hogy a terhesség nagyon korai szakaszában, amikor gyakorlatilag nem is megállapítható a terhesség, akkor valóban sok olyan benne lehet a pakliban, amit az ember szed, vagy használ és konkrétan semmi nem fog történni. De mivel ha bárkinél fennáll ennek az esélye, hát forduljon orvoshoz! Meg aztán pláne egy felfázást az ember ne kezeljen otthon, nemhogy ha még gyereket is tervez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!