Nem ártalmas ez a sok kúp s kenőcs? Szinte folyamatos hüvelygyulladás, fertőzés?
Párodat nem csak kezelni kell, hanem a szexet felfüggeszteni. Nem a sok kúp, krém a káros, hanem a folyamatos, újra-újra kiújuló gyulladás. Addig csak kellemetlen, amíg a méhszáj zárt, de ha 1) a gyulladástól is nyílhat; 2) ha nyitott, akkor a felszálló fertőzés vetélést okozhat.
A probiotikus hüvelyflóra visszaállító kúpokról se feledkezz el!
onnan tudom, hogy terhes vagyok, hogy mindenféle viszketés kijon rajtam... folyamatosan kellett kupt, krémet használnom. istenem, de utáltam...
nálunk is a férjem kezelve volt..én nem jártam se uszodába, se sehova..se elotte, se utána nem volt ilyen. de mindhárom terhességem alatt a 8.héttol kezdve a 38.-ig ez volt..
nem volt semmi probléma. 40. hét korul szulettek a gyerekeim.
oszintén, alig volt olyan idoszak, amikor ne lett volna valamilyen probléma (égés, viszketés, folyàs)...ahogy a szulés lezajlott, meg is szuntek a panaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!