Rubint Réka terhestorna nem ártalmas?
Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta hogy terhestornázni lehet de eljárni nem tudok.Láttam a youtubeon Réka tornáit de elég gyors és attól félek ha csinlom akkor rázkódik majd a pici és nem lesz jó neki. És ha hasra nem tornázom de mégis megfájdul(izomláz) az baj? És ha máshol van izomláz az baj?? Köszönöm (8 hetes vagyok)2016. febr. 12. 13:39
1/4 anonim válasza:
Ha hasra nem tornázol akkor ott nem lehet izomlázad. Ha izomlázad lesz az nem baj.
Egyébként nem ártalmas a terhestorna, de figyeld hogy melyiket melyik trimeszterben ajánlják, mert nem lehet mindegyiket minden trimeszterben végezni. AZ első 12 hétben és az utolsó 1 hónapban jóval óvatosabbnak kell lenni,
2/4 anonim válasza:
Ha a terhesség előtt is sportoltál, akkor nyugodtan lehet csinálni, ameddig kényelmesnek érzed.
Ha viszont eddig nem mozogtál, akkor ne terhesen kezdd el, nincs hozzászokva a tested.
3/4 anonim válasza:
32.hétig csináltam Réka terhes tornáit. Nem lesz bajod csak figyelj melyik melyik trimeszterbe lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
8 évig táncoltam szóval nem idegen😊 popsi comb és karra szeretnék hogy az ne hizzon el. Néztem a youtubon de azokon a tornákon már nagy hasa van és nem mondja hogy most hanyadik hét csak hogy mire tornázik..tudna valaki segíteni?? 8 hetes vagyok 😊 köszönöm az eddigi válaszolóknak!!
2016. febr. 12. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!