Kinek segített az Inofolic? Ki lett babás?
Nem tudom hogy az Inofolicnak köszönhetem e, de abban a hónapban amikor elkezdtem inni, napi 2x, terhes lettem.
37+2 hkm
2 hónapig ittam próbàlkozás nélkül. 3. hónapban kezdtünk próbàlkozni. Össze is jött első hónapban. Mellé E vitamint szedtem a méhnyàlkahàrtya vastagítàsa céljàból.
Peteérési és menstruàciós gondok miatt ajànlotta az orvosom.
Én IR vagyok és sajnos nem segített.
Egy dobozzal szedtem be, de semmi hatása nem volt.
Nagyon magas lett tőle a folsavam, több mint duplája a maximumnak, így hiába ajánlotta a doki, rögtön le is állított vele.
Sajnos azóta sem sikerült, de hátha ebben a hónapban. :)
A pénztarcam lett vekonyabb. Sztem csak ireseknek jó. 4 honap alatt semmit se hasznalt.
A baba 10honap utan jott inofolic utan boven
Kérdező szerintem ha a dokid felvetette a pco-t, akkor ki kellene ezt vizsgálni egy endokrinológusnak, mert lehet ir is van mellette, amire diétázni kell, esetleg gyógyszert is szedni. Ilyenkor a sportolás is fontos.
Szóval én ezt tanácsolnám neked. Ne teljenek el évek, míg diagnózis és kezelés nélkül hiába próbálkoztok.
Egy hormonpanel és ir vérvétel az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!