Kedves babára vágyók és babások! Van köztetek olyan aki az inofolic mellé szedi a méhpempőt?
Figyelt kérdés
Az inofolicot már egy hónapja iszom szeretném elkezdeni mellé a méhpempőt, mert sok sikersztorit olvastam róla véleményekre lennék kíváncsi. Szedhetők együtt? A méhpempő volt akinek felborította az egyébként pontos ciklusát? Egyéb vélemények is érdekelnek :)2017. nov. 28. 18:40
31/60 anonim válasza:
Sziasztok 27 válaszoló vagyok aki az első hozzaszolo is 17.re nem vártam akkor teszteltem este negatív lett azóta sem jött meg apróbb görcsök vannak... Félek tesztelni amúgy is 22.re van időpontom orvoshoz...
32/60 anonim válasza:
Szia! Utolsó előtti vagyok! Azóta fejlemény? Ha nem jött még meg, van remény! Bár teljesen megértem, ha félsz tesztelni,de hátha most.. Minden hónap egy remény! Kitartás neked, majd írj mi a helyzet!
33/60 anonim válasza:
Na sziasztok voltam dokinál nincs baba... Hormonsort csinaltat plusz inzulin terhelés.. Mondta eredmény után megoldja. Úgyhogy most várunk és bízunk az új orvosunkban :)
34/60 anonim válasza:
Szia! Akkor már elindultatok egy jó úton :) Kitartás nektek, szorítok hogy minden rendben legyen!
36/60 anonim válasza:
Sziasztok utolsó vagyok férjem is volt vizsgálaton és sajnos nem sok jót mondtak.. Valószínű lombikra kell mennünk.... Úgyhogy most irány vagy Győr vagy Tapolca kaáli
:(
37/60 anonim válasza:
Szia! Az előtted lévő vagyok! Nagyon sajnálom :( de legalább mostmar tudjátok milyen irányba kell elindulnotok. Nagyon nagy kitartás nektek!! Majd jelezz ha van fejlemény! :)
38/60 anonim válasza:
Köszi szépen írok majd a fejleményekről de ti is
:) megy a nagy drukk nektek továbbra is
:*
39/60 A kérdező kommentje:
Sziasztok még nálunk sincs baba,de én most szüneteltettem az egészet, mert kezdtem bedilizni a témától kicsit át kellett kapcsolnom az agyamban ezt a görcsösséget. Most az orvosom tanácsára elkezdtem szedni a clostit, 20 án megyek hozzá uh-ra elméletileg kapom tüszőrepesztő szurit remélem segíteni fog. Drukkolok továbbra is mindenkinek!
2018. márc. 12. 09:05
40/60 anonim válasza:
Nagyon drukkolok nektek... Nekünk is most nehéz időszak lesz a lombik.. De a vége csodálatos.. Ebben van a reményünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!