Ugye ez szerintetek is halvany pozitiv?
Figyelt kérdés
A bibi annyi, hogy a ciklusom kellos kozepen vagyok. Vettem Benu 2 db-os tesztet, kivancsi voltam, ugyan lesz e rajta valami, hogy ne csalodjak egy het mulva...
Rendes menzeszem volt, kizartnak tartom a terhesseget (sajnos). Ugy latszik, nem csak az x-epil csaloka.
2017. nov. 27. 20:22
21/44 anonim válasza:
Jelezheti a peteérést is amúgy...
22/44 anonim válasza:
Több ilyen tesztem is volt mensi után kb középen...vagy volt vmi, csak távozott vagy kémiai. Baba akkor nem volt uhn.
23/44 A kérdező kommentje:
Utolso 3-nak koszi, es anormalis hozzaszoloknak, nektek ment a zold kez, a tobbieknek semmi. Megerkeztek a normalis emberek. 😂 Epp olvasgatok, es lehet, hogy a peteerest mutathatja... Minden esetre fura. Eldol hamarosan.
2017. nov. 27. 22:47
24/44 anonim válasza:
Egy jó tanács: ha ilyen a teszted, ne vedd pozitívnak (a nemvárt körül se). Ha tényleg +, nem kell keresni a 2 csíkot, meg elég egyértelmű lesz, hogy ott van és rózsaszín. Drukkolok! :)
25/44 anonim válasza:
Én látomma csíkot amire gondolsz. De szürkének, és ezért azt mondom ez száradási csík. Ilyen bármely tesztnél előfordulhat de az akkor is negatív a teszt.
26/44 anonim válasza:
"Nekik ment a zöld kéz, a többieknek nem" -Ne már, ez az ovis szint elég ciki amellett, hogy épp gyereket tervezel...
Ezek a tesztek negatívak továbbra is. Amelyiken látszik is valami, az szimplán száradási csík.
A pozi tesztet nem kell szétszedni meg nagyítózni akármi, értsd meg.
27/44 anonim válasza:
Majd azért irj ha a másik tesztet is megcsinàltad . Én kiváncsi vagyok
29/44 anonim válasza:
Szerintem egyik sem halvány pozitív, hanem mind full negatív. Akármilyen jóindulatúan próbáltam nekiállni az általad feltöltött képek nézegetésének, akkor sem tudom azt mondani, hogy pozitív lenne bármelyik is. Ha te élőben annyira szuperül látod a masodik csíkot, akkor kívánom, hogy legyen neked igazad, de a képeken ez nem látszik. És ha csak annak osztogatsz "zöld kezet", aki kizárólag a te elképzelésednek megfelelő választ adja, akkor inkább ne kérdezgess itt feleslegesen, mert nagyon felzaklatnak majd azok a válaszok, amik nem passzolnak a te lelkivilágodhoz. Amúgy egyáltalán nem zavar, ha én sem kapok "zöld pacsit" tőled. Azonban hadd adjak egy jó tanácsot: sose tesztelj túl korán. Akkor vastagabb marad a pénztárcád is, ráadásul nem kell itt kérdezgetned ilyeneket, mert ha türelmesen kivárod a megfelelő pillanatot, akkor pozitív teszteredmény esetén semmi kétséged sem lesz a második csík erősségét illetően.
30/44 anonim válasza:
16-os vagyok: Le"pontozhatsz", de tény, amit írtam. 50 éves elmúltam, a legkisebb gyerekem 14 éves, tehát közel 15 éve vettem tesztet utoljára. Honnan kéne ismernem a mostaniakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!