Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ez szerintetek is halvany...

Ugye ez szerintetek is halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

A bibi annyi, hogy a ciklusom kellos kozepen vagyok. Vettem Benu 2 db-os tesztet, kivancsi voltam, ugyan lesz e rajta valami, hogy ne csalodjak egy het mulva...

Rendes menzeszem volt, kizartnak tartom a terhesseget (sajnos). Ugy latszik, nem csak az x-epil csaloka.

2017. nov. 27. 20:22
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Én szorítok neked! Egy kérdés:Rózsaszín végű benu teszt?Tehát 10-es?Mert nekem is volt egy ilyen kérdésem szép halvány pozi teszttel,és mivel progi pótlás kell,másnap még hcg vérvételre is elmentem,ahol 0 volt a hcg-m.Tehát erre a tesztre én nem vennék mérget,én személy szerint csalódtam benne.De mondom,neked szorítok.
2017. nov. 28. 12:05
 32/44 anonim ***** válasza:

[link]

Előző vagyok,nézd ilyen lett a tesztem,ami téves volt,és nem ,nem indult el valami mert másnap mindjárt hcg vérvétel is volt.

2017. nov. 28. 12:12
 33/44 A kérdező kommentje:

Azt nem ertem, hogy aki azt se tudja, hogy mukodik a teszt, minek szol hozza???!!! Ahh...

Kedves utolso, igy jartam en is mar tobbszor masik teszttel, hcg verbol 0. Es az orvos is csak nez, es gaz. Volt, amit elvittem neki, es nem nagyitoval keresos volt, latta siman a 2 csikot. Ezert is tettem egy probat, ugyan mit csinal idonap elott.

Ez kek vegu volt.

Irok azert majd annak, amit erdekel. :)

2017. nov. 28. 13:44
 34/44 A kérdező kommentje:
A kepek nem szerkesztettek, es nem, nem pontozok le senkit. Vagy zold kez, ami nekem hasznos, vagy semmit nem nyomok. Ha barki nem ertette volna, amit irtam. Azt meg majd en eldontom, nekem mi a hasznos.
2017. nov. 28. 14:00
 35/44 A kérdező kommentje:

Ellottem ma a masikat is, delutani sokadik pisi, kb. egy ora mulva:

[link]

2017. nov. 28. 18:28
 36/44 anonim ***** válasza:
Akkor terhes vagy.
2017. nov. 28. 19:29
 37/44 anonim ***** válasza:

Ez már sokkal inkább látszik pozitívnak :)

Ismételj azért mindenképp és írj a fejleményekről :) szurkolok.

2017. nov. 28. 19:51
 38/44 anonim ***** válasza:
Esetleg másik tipusú teszt? Ha azon is látszik valami, azért az már gyanús.
2017. nov. 28. 21:46
 39/44 A kérdező kommentje:
Akit erdekel...ma reggeli x-epil 10 percen belul iszonyu halvany 2. csikos. Most vagy ilyen rosszak a tesztek, vagy kosza petereesem volt, vagy kezdhetek aggodni, mert valami bajom van. O.o
2017. nov. 29. 08:06
 40/44 anonim ***** válasza:
Az x-elil is hajlamos arra h halvany csikot mutat... vegyel egy predictort, vagy facellet, az tuti
2017. nov. 29. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!