Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ez szerintetek is halvany...

Ugye ez szerintetek is halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

A bibi annyi, hogy a ciklusom kellos kozepen vagyok. Vettem Benu 2 db-os tesztet, kivancsi voltam, ugyan lesz e rajta valami, hogy ne csalodjak egy het mulva...

Rendes menzeszem volt, kizartnak tartom a terhesseget (sajnos). Ugy latszik, nem csak az x-epil csaloka.

2017. nov. 27. 20:22
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
Én ezen tényleg nem látom a második csi'kot. Hagyd a teszteket, főleg a ciklus közepén. Én is ezt csináltam...
2017. nov. 27. 20:26
 2/44 anonim ***** válasza:
Én semmit sem látok.
2017. nov. 27. 20:29
 3/44 anonim ***** válasza:
Én látom, max fényerőn, ránagytítva. de annyira halvány, hogy turi szellemcsík.
2017. nov. 27. 20:29
 4/44 A kérdező kommentje:

[link]

Ez olyan fel oran belul van. Azt hiszem, pont most fogalmaztam meg magamban, nem tesztelek elobb. Eloben latni lehet, es vegig latszodott halvanyan. Csalodott vagyok inkabb, mennyi penzt elherdaltam tesztekre, amik csalodast okoztak, mikozben halovany remeny volt, kozben meg nem is volt terhesseg.

Tudom, hogy kozepido, epp azert semminek se kellett volna rajta lenni. :/ Jo biznisz. Teszt gyartonak megyek. :D

2017. nov. 27. 20:38
 5/44 anonim ***** válasza:
71%
Túlságosan rápörögsz, és teljesen felesleges szétszerelni azokat a szerencsétlen teszteket. Tesztelj akkor, amikor késik, és nem ciklus közepén.
2017. nov. 27. 20:40
 6/44 anonim ***** válasza:
89%
Én egyiket sem látom pozinak, ezek szimplán szétázott tesztek, főleg a második.
2017. nov. 27. 20:45
 7/44 A kérdező kommentje:
Tanulsagkent irtam ki... Egy proba volt csupan. Tudom, hogy nem lehetek most babas...eloben a csik ott van. Csak ket het mulva nem rohanok 10ezerert uh-ra, es progeszteronert 3000 Ft-ert, ha ilyet latok.
2017. nov. 27. 20:47
 8/44 A kérdező kommentje:
Utolso, a masodik kepen meg nem szaradt meg. Nincs szetazva. Mindegy, hatha valakinek segitettem, aki ertette a kerdes kiirasanak lenyeget.
2017. nov. 27. 20:49
 9/44 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy mit akartál demonstrálni, de így a képek alapján ez most nem jött össze.
2017. nov. 27. 20:59
 10/44 A kérdező kommentje:

Furik az emberek. Ha azt irtam volna, hogy evek ota nem jon a gyerek, kesik, ugye lattok valamit, itt kereste volna mindenki a csikot.

De igy lehurrogas van. Oke, akkor nem jott ossze. Jo szandekkal irtam ide latva a sok kiirt kerdest ilyen jelleggel, majd a pofara esest.

Sok szerencset mindenkinek!

2017. nov. 27. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!