Ugye ez halvány pozitív? Walentin teszt?
Figyelt kérdés
Én úgy látom mintha halvány pozitív lenne ti látjátok? 10 dpo vagyok nem első pisiből.
Bocsi hogy szét szedtem de ahogy szívta fel egyből ki rajzolódott a második csík de ahogy pár perc el telt ilyen lett és azért szedtem szét.
Köszönöm.
2017. nov. 22. 12:48
1/8 anonim válasza:
Ezen sajnos semmi nem látszik, de 10.dpo-n többedik pisiből nem is csoda. Pár nap múlva csinálj reggeli elsőből tesztet, és majd kiderül! Drukkolok! :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem a második és első jép is negatív. 10. Dpon nem csoda.. Nekem 16 nap délutàniból is halvány volt pedig 15. Reggeliből majdnem leugrik a csík..
Légy türelmes!
4/8 anonim válasza:
Ezen se látszik. Nekem ez negatív.
5/8 anonim válasza:
Nekem ez a negatív....A második csíkot nem látni, csak a szétfolyt reagenst.
6/8 anonim válasza:
Negatív. Majd ha nem kell nagyítóval keresgélni.
8/8 A kérdező kommentje:
Ó sajnos. Mindegy túl szép lett volna lehet hogy oda képzeltem. 6 hónapja volt abortuszom mert a tizedik héten meg ált a baba szíve : (
2017. nov. 22. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!