Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Walentin teszttel mas is jart...

Walentin teszttel mas is jart igy? Delutan teszteltem nem latam masodik csikot. Majd felre raktam es jo ido mulva de mar kivolt szaradva megjelent egy halvany masodik csik szerintetek jo megbizhato ez a teszt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
csak 10 perc en belül értékelhetö az eredmény az idö utáni csik csak száradási csik
2014. febr. 6. 19:42
 2/5 Bianka015 válasza:
Csinálj új tesztet!!!
2014. febr. 6. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
5. hét elején, 4. hét végén csináltam. Még ki sem vettem a vizeletből már pozi volt. 21 hetes vagyok most.
2014. febr. 6. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, nem voltam terhes. Megbízható a teszt, csak a megadott intervallumban kell értékelni.
2014. febr. 6. 20:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.csak remenykedtem h hatha valaki volt igy a walentin teszttel.

:-(

2014. febr. 7. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!