Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt, extra halvány?...

Facelle teszt, extra halvány? Reggel teszteltem,2-3 perc múlva előjött egy extra halvány 2. csík.

Figyelt kérdés
Képen nem tudom hogy látszik-e, majd teszek fel képet a délután folyamán. Csak a halványsága még halványodott. Nem tudom, hogy ez most mutat valamit, vagy csak szellemcsík, eddig nem volt soha szellemcsíkos. Ha volt baba, mutatta, erősebben, ha nem, nem mutatott semmit sem. Vélemények?
2013. okt. 20. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem kép nélkül, de még képpel sem tud senki biztosat mondani. Lehet halvány pozitív, de lehet szellem vagy száradási csík is. Ha színes a csík és nem szürke, akkor van esély a halvány pozitívra.
2013. okt. 20. 11:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Rózsaszínes, de alig látszik. tesztelni mindenképp fogok még a közeljövőben.
2013. okt. 20. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!