Szerintetek mi lehet ez? Én már teljesen tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden megfogalmazni a dolgokat :) Szóval augusztus 28-án volt utoljára normális menstruációm, szeptember-október teljesen kimaradt. Augusztus közepén PCO-t állapított meg nálam a nőgyógyászom. Elkezdtem október közepe körül szedni a trimeszter 1 vitamint valamint d-vitamint, most pedig már barátcserjét is szedek, a férjemmel babát szeretnénk! November 1-től 3-ig pecsételő barnázásom volt, ami csak a wc papíron volt észlelhető mindig, 3-án csináltam egy terhességi tesztet, ami halvány pozitív lett. 1 héttel később elmentem dokihoz aki babának jelét nem látta, csak továbbra is a PCO-t, illetve mondta, hogy megvan vastagodva a méhnyálkahártyám és talált tüszőt is a petefészkembe. 19-én hajnalba amikor kimentem pisilni a wc papíron.. rózsaszín cseppeket vettem észre, de ilyen halványabb fajta, majd 20-21-én még mindig ugyanez és ma pedig reggel már erősebbet észleltem a wc papíron, de még azt se mondanám menzesznek. Ami a legfurább volt, hogy hétfőn csináltam egy OVU tesztet ami halvány pozi lett. Most estére szintén nem észlelek már különösebb dolgot, azon kívül, hogy görcsölgetek kisebb mennyiségbe. Teljesen tanácstalan vagyok már! Szerintetek?2017. nov. 22. 21:36
11/12 A kérdező kommentje:
👍🏻
2017. nov. 27. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!