Sziasztok! Closti-t szedek,korábbi rendszertelen (hol 19,hol 26 napra jött meg),hormoneltérések ugyan nem voltak,de mivel nem sikerült teherbeesnem,arra gondoltak,hogy nincs érett tüszőm.erre kaptam a Clostit,ellenőriztek mellette,lettek szép nagy tüszőim,és 19.napon 36 feletti progeszteron,ami nagyon jó a dr.szerint.Október 21-re (nem)vártam,aznap egész nap görcsöltem,mintha megakarna jönni,végül délután barnáztam,éjjel kevés vérzés,tegnap véreztem,mára már csak épphogy! Viszont közben elkezdtem megint a Clostit,mert nekem a 2.naptól kezdve kellett szednem,de az előző két kúra alatt ilyen nem volt! Mi a véleményetek,mi okozza ezt a zavart most? Nézzek mégis reggel egy terhes tesztet? Vagy hívjam fel holnap a dokim? Előre is bocsi,hogy hosszúra nyújtottam,és köszönöm ha valaki tud tanácsot adni!
Szia! Hát elősször is hiba volt bevenned a tabit, mivel leheth. babás is lehetsz! A tesztet meg okvetlen meg kell hogy csinald, és ha negatív akkor nyugodtan szedd a clostit! De ha viszont nagyon nyugtalan vagy, akkor hivd fel a dokidat, és emlitsd meg neki a szokatlan dolgokat!
Nekem is kellett szednem clostit, volt is tőle petém, meg is repeszették, még sem sikerült teherbeesnem, viszont kedden pontosan 28 napra a clostitól is megjött! De már irtak sokan hogy nem a clostitól késik, lehet az nagyon sok mindentől!
2008. okt. 23. 19:04
2/14 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy tesztet, mert ha mégis terhes lennél a clostit nem szabad szedned.
2008. okt. 23. 19:04
3/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a gyors válaszokat, én is épp ezért aggódom,hogy most beszedtem,és mégis mi van,ha baba! Reggel tesztelek mindenképpen!
2008. okt. 23. 19:07
4/14 anonim válasza:
Szerintem, a clostis projekthez automatikusan hozzá kell, hogy tartozzon, hogy tesztelsz. Nem értem ezeket az orvosokat, komolyan... Ha az ember bajt okoz, akkor meg tudják mondani, hogy "miért nem tesztelt???" :S
Mindenképp teszt!!! Annyira kétesélyes ez, mint a csuda! :-)
2008. okt. 23. 19:08
5/14 A kérdező kommentje:
3. válaszoló! Neked is köszi a gyors választ! Azon a napon,mikor (nem)kellett volna megjönnie és egész délelőtt görcsöltem,mintha megakarna jönni,délután Lillyvel azért teszteltem,ám az negatív lett. Rá pár órára kezdtem barnázni. Most holnap reggel tesztelek,de nagyon nyugtalan vagyok,annyira szeretnénk már babát,és félek,hogy most ha esetleg összejött volna mégis,a Closti beszedésével bajt csináltam! :(
2008. okt. 23. 19:22
6/14 anonim válasza:
Szia! 1.válaszoló vagyok! Sztem neme kell aggódnod, mert 1 tabi nem csinal még valójában semmit! Ha babás vagy, petét már ugy sem fog tudni érlelni a closti! De reggel okvetlen tesztelj! Aztán ird meg!
2008. okt. 23. 19:29
7/14 A kérdező kommentje:
Ezer köszönet mindenkinek a válaszokért és a nyugtatásért! Bár már reggel lenne! Mindenképp megírom mi az eredménye! Köszi: Eszter
2008. okt. 23. 19:34
8/14 anonim válasza:
Szia!
3.válaszoló vagyok.
A Lily-ről csak annyit, hogy 25-ös, szóval, elméletileg nem "köteles" kimutatni a babát a nemvárt napján! :-) Úgyhogy van remény! És 1 bogyóval tényleg nem okoztál galibát! Nyugi, hamarosan reggel lesz, ha ennyit vártál, akkor ez már simán menni fog!:-)
Majd jelezz, nagyon drukkolok!
Üdv,
Jucus
2008. okt. 23. 19:46
9/14 A kérdező kommentje:
:) Nem győzöm ismételni magamat,de tényleg nagyon köszönöm a sok biztató sorokat!!! Nagyon sokat segítenek! Eszter
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!