Miért nem jött még meg? Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Most volt Augusztus 27-én missed ab-os műtétem és a műtét után 20napra menstruációs vérzésem volt. És ha az menstruáció volt akkor már megint meg kellet volna jönnie..és már megkellet volna jönnie.. Először azt hittem hogy terhes vagyok de vettem tesztet és negatív..Mi lehet a baj?2011. okt. 14. 17:03
1/3 A kérdező kommentje:
bocsi 2× írtam le h már meg kellet volna jönnie
2011. okt. 14. 17:04
2/3 anonim válasza:
Szia! Egy kicsit felborulhatott a "rendszer" a szervezetedben. Ha nem jön meg 1 hét múlva sem, tesztelj megint (már ha volt olyan helyzet aminek baba lehet az eredménye) és ha az is - akkor irány a doki!
3/3 A kérdező kommentje:
hát voltam együtt a barátommal vádekezés nélkül de nem engedte belém..
2011. okt. 14. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!