Hogy ha nem jött meg vagyis azután h meg kellett volna jönnie 4 nappal volt valami nagyon kevés barnás folyás az még nem jelenti azt h terhes vagyok ugye? És mi más okozhatja ha nem?
Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 12:42
1/12 anonim válasza:
Lehet baba is, de lehet valami hormonzavar is. Lehetsz terhes? Ha nem vagy biztos, vegyél egy tesztet és megtudod. Aztán ha továbbra sem jön meg, menj nődokihoz!
2/12 anonim válasza:
Én is ugyanitt tartok most. Lehet, h baba van a dologban. Gond lenne?
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát elég nagy gond lenne iggen, ugyanis éppen érettségi előtt állok...:( Sajnos..
2009. febr. 24. 14:22
4/12 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: és te csináltál már tesztet? írsz majd h neked baba-e?!
2009. febr. 24. 15:04
5/12 anonim válasza:
nekem is ilyen formájú problémám van,söt én is épp érettségi elött állok.nálam csak annyi a különbség h eddig 2napot késik!remélem nem baba van a dologban és h mind2 tesztje(-)lesz!:)
6/12 anonim válasza:
nem még nem csináltam tesztet d ma fogok!nygyon félek h mi lesz az eredmény!nagyon szertném h - legyen!drukkolok ha ha csinálsz neked is - legyen!!!
7/12 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet és negatív lett! de még mindig furcsa érzésem van bár egy kicsit megnyugodtam! Szerintem megvárom a következő havit és ha akkor sem jön meg akkor elmegyek dokihoz! 3. válaszoló aki szintén érettségi előtt van! szólj ha nálad van valami légy szíves!? Köszönöm
2009. febr. 28. 09:38
8/12 A kérdező kommentje:
Második válaszoló! írj hogy mi lett a teszt eredménye! remélem baba ha te azt szeretnéd!:)
2009. febr. 28. 09:38
9/12 anonim válasza:
szia!hát a tesztem negatív lett és nagyon orulok h a tiéd is,persze csak,ha te is orulsz,ha nem akkor sajnálom h nem sikerult!:(:)
10/12 A kérdező kommentje:
Persze én örülök neki és annak is h te is...:) Csak félek h esetleg más, valami komoly bajom van! te nem félsz tőle? Voltál nőgyógyásznál?
2009. márc. 1. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!