Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy ha nem jött meg vagyis...

Hogy ha nem jött meg vagyis azután h meg kellett volna jönnie 4 nappal volt valami nagyon kevés barnás folyás az még nem jelenti azt h terhes vagyok ugye? És mi más okozhatja ha nem?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 12:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet baba is, de lehet valami hormonzavar is. Lehetsz terhes? Ha nem vagy biztos, vegyél egy tesztet és megtudod. Aztán ha továbbra sem jön meg, menj nődokihoz!
2009. febr. 24. 13:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is ugyanitt tartok most. Lehet, h baba van a dologban. Gond lenne?
2009. febr. 24. 14:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát elég nagy gond lenne iggen, ugyanis éppen érettségi előtt állok...:( Sajnos..
2009. febr. 24. 14:22
 4/12 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: és te csináltál már tesztet? írsz majd h neked baba-e?!
2009. febr. 24. 15:04
 5/12 anonim válasza:
nekem is ilyen formájú problémám van,söt én is épp érettségi elött állok.nálam csak annyi a különbség h eddig 2napot késik!remélem nem baba van a dologban és h mind2 tesztje(-)lesz!:)
2009. febr. 27. 15:53
 6/12 anonim válasza:
nem még nem csináltam tesztet d ma fogok!nygyon félek h mi lesz az eredmény!nagyon szertném h - legyen!drukkolok ha ha csinálsz neked is - legyen!!!
2009. febr. 28. 09:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet és negatív lett! de még mindig furcsa érzésem van bár egy kicsit megnyugodtam! Szerintem megvárom a következő havit és ha akkor sem jön meg akkor elmegyek dokihoz! 3. válaszoló aki szintén érettségi előtt van! szólj ha nálad van valami légy szíves!? Köszönöm
2009. febr. 28. 09:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Második válaszoló! írj hogy mi lett a teszt eredménye! remélem baba ha te azt szeretnéd!:)
2009. febr. 28. 09:38
 9/12 anonim válasza:
szia!hát a tesztem negatív lett és nagyon orulok h a tiéd is,persze csak,ha te is orulsz,ha nem akkor sajnálom h nem sikerult!:(:)
2009. márc. 1. 14:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Persze én örülök neki és annak is h te is...:) Csak félek h esetleg más, valami komoly bajom van! te nem félsz tőle? Voltál nőgyógyásznál?
2009. márc. 1. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!