Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Okozhatja a Clostylbegit?

Okozhatja a Clostylbegit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Closti-t szedek,korábbi rendszertelen (hol 19,hol 26 napra jött meg),hormoneltérések ugyan nem voltak,de mivel nem sikerült teherbeesnem,arra gondoltak,hogy nincs érett tüszőm.erre kaptam a Clostit,ellenőriztek mellette,lettek szép nagy tüszőim,és 19.napon 36 feletti progeszteron,ami nagyon jó a dr.szerint.Október 21-re (nem)vártam,aznap egész nap görcsöltem,mintha megakarna jönni,végül délután barnáztam,éjjel kevés vérzés,tegnap véreztem,mára már csak épphogy! Viszont közben elkezdtem megint a Clostit,mert nekem a 2.naptól kezdve kellett szednem,de az előző két kúra alatt ilyen nem volt! Mi a véleményetek,mi okozza ezt a zavart most? Nézzek mégis reggel egy terhes tesztet? Vagy hívjam fel holnap a dokim? Előre is bocsi,hogy hosszúra nyújtottam,és köszönöm ha valaki tud tanácsot adni!
2008. okt. 23. 18:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végre reggel lett,de tegnap csak Gravi HCG tesztet tudtam venni! Ma reggel néztem a vizeletet,mindent úgy,ahogy leírták,és értékelhetetlen lett az eredmény:( ezt nem értem, előtte Lilyvel tesztetltem még mensi előtt,az egyértelmű negatív lett,már használtam Gabrielt régen,az is negatív volt,tehát nem hiszem,hogy pont ezt a tesztet nem jól csináltam volna! Reggel hívom a dokit,most már nagyon nyugtalan vagyok! Köszi mindenkinek a biztatást!!! Üdv. Eszter
2008. okt. 24. 03:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát baba sajnos nincs:( viszont elvékonyodott a méhnyálkahártyám,az okozhatta ezeket a tüneteket. Most még a harmadik Closti kúra lemegy,utána 3 hónap szünet. a méhnyálkahártya magától is képes regenerálódni? Köszönöm még1x mindenkinek a kedves sorokat és biztatást! Üdv.: Eszter
2008. okt. 24. 14:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom. :(

A méhnyálkahártya képes regenerálódni, sajnos ez az elvékonyodás a closti mellékhatása.

Igyál palástfűteát, az kimondottan méherősítő, erre van! És szedj sejtépítőként E-vitamint az egész ciklus során, napi 1-et!

És hallottam még, hogy a magnézium is jó erre! Én is vettem a Rossmannban Naturlandosat, nem is drága, és szerintem 3 hónapig nyugodtan szedd!

Nagyon szorítok, hogy minden jól menjen a továbbiakban!

Judit

2008. okt. 24. 20:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia Judit! Nagyon köszönöm a biztató sorokat, kipróbálom amit javasoltál! Minden szépet Neked is:) szió: Eszter
2008. okt. 25. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!