Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódási időszakban ti...

Beágyazódási időszakban ti odafigyeltetek, hogy ne cipekedjetek, hajoljatok? 15-én volt ovu, de pl. hamarosan költözik az iroda és muszáj lesz.

Figyelt kérdés
Nekem a munkám olyan ,hogy egyszerüen "muszáj néha" egy A4-es doboznyit/vizespakknyit emelnem fel orat biztosan.Hogyan lehet ezt kikerülni?Nem avatnám be a környezetemet.A főnököm tudja,de leszarja sajnos.Ő férfi létére is végignézi,hogy gyerektervezős időszakban cipekedem.Két éve nem jön a baba, lehetséges emiatt? (Kivizsgáláson túl vagyunk)

2017. nov. 20. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem figyeltem oda. Eltem mindennapjaim.:)
2017. nov. 20. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy figyeltem ilyenekre, attól még be tud ágyazódni, hogy, cipekedsz, vagy sem, tök mindegy, később kell odafigyelni pozi teszt után.
2017. nov. 20. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi koze hozza ...
2017. nov. 20. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Gyárban dolgoztam, nem pillecukorral teli ládákat pakolásztunk... Ráadásul 4 hónapig maradnom is kellett, pedig innen amit pozitív a teszt már táppénzen is szoktak lenni a kismamák (veszélyes anyagokkal dolgoztunk, 4 műszakban)
2017. nov. 20. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Na persze. Ilyen erővel minden hónap felét végig kényeskedhetné minden termékeny korú nő azzal, hogy "mi van ha".
2017. nov. 20. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
És akinek van már gyereke és kistesót tervez az a ciklusa második felében nem nyúl a gyerekéhez (értsd.nem emeli fel)?
2017. nov. 20. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyógytornász vagyok, olyan osztályon dolgozom, ahol magatehetetlen emberek fekszenek, rengeteget emeltem. 32.hétig dolgoztam, semmi probléma nem volt. DE! Azt szokták mondani, hogy ugyanúgy csinálja az ember a dolgait, mint előtte. Ha nem vagy semmilyen szinten hozzászokva ehhez, akkor vigyázz.
2017. nov. 20. 21:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves Gyogytornasz, koszonom a valaszod, meg aki normalisan irt valaszt:)
2017. nov. 21. 07:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Nehéz fizikai munkát végeztem, 7.- hétig bírtam, aztán rosszul lettem, és kiírt az orvosom, mert közel ágyazódott a méhszájamhoz.

Pár nap múlva másfél éves. :)

2017. nov. 21. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!