Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes tőlem? Hogyan tudnám...

Terhes tőlem? Hogyan tudnám lebeszélni róla?

Figyelt kérdés

Lefeküdtünk egy lánnyal. Kimaradt egy menstruációja és mostanában elég sokszor van hányingere. Azt mondta sokszor van ilyen, hogy kimaradozik neki.

A leányzó fogamzásgátlót szed (elvileg), na mármost az a gázos, hogy én ezt elhittem neki, de egyre gyanúsabb az egész. Pár hónappal ezelőtt felhozta nekem a gyerek témát. Azt tudni kell, hogy nem vagyunk együtt. Elég sokszor összejárunk de tudtára adtam már a legelején, hogy nekem másra nem kell. Van köztünk kemény 10 év, nem nagyon vagyok kiváncsi 18 éves lányokra más téren.

A csaj eléggé mániákus felém. Úgy veszem észre, mintha szerelmes lenne vagy durván többet akarna tőlem.

Óvszert nem szoktunk használni együttlétkor, mert azt mondta szedi a tablettákat.

Most kicsit aggódom, hogy terhes lehet tőlem, mert nem is szed semmiféle gyógyszert és biztos vagyok benne, hogy megakarná tartani de én semmit nem érzek iránta, nem vagyunk egy hullámhosszon, sem egy szinten. Nekem ő csak egy kislány, akivel néha jó kiélni a vágyaimat ennyi. Sajnálnám, ha így alakulna. Sem neki, sem nekem nem lenne jó.

Gondolom ráb_sztam, de azért érdekelne a véleményetek erről. Hogyan tudnám lebeszélni őt, ha esetleg tényleg az lenne?

2017. nov. 19. 18:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"Kimaradt egy menstruációja és mostanában elég sokszor van hányingere. Azt mondta sokszor van ilyen, hogy kimaradozik neki. "

Tabletta mellett nem igazán maradhat ki.

Ha már terhes, akkor így jártál. Azon kívül, hogy megmondod neki, hogy te nem maradsz vele, más nem tudsz csinálni.

De nem értem, ha szerinted is flúgos meg furcsa a csaj, és te véletlen sem akarsz tőle porontyot, mi a francért nem vagy képes kotont húzni?

Még egy tartós kapcsolatban oké, hogy egy szerelmes férfi elhiszi a párjának, hogy tablettát szed, na de alkalmi szexnél? Hát igen nagy hülyeség.

Arról nem is beszélve, hogy ha több ilyen kúrópajtid is van, pláne nem ártana kotont húzni, már csak a nemi betegségek elkerülése végett...

Ugyanis attól, hogy a csajok ápoltnak meg tisztának néznek ki, egy kis HPV, chlamydia simán befigyelhet, ugyanis azoknak legtöbbször az égvilágon semmi tünete nincs.

2017. nov. 19. 19:33
 22/29 anonim ***** válasza:
79%

Lebeszélni nem tudod, esetleg leülsz vele komolyan beszélgetni, hogy neked nem kell gyerek tőle. Esetleg beszélj a szüleivel, hátha ők tudnak rá hatni.

Továbbá minden kapcsolatot szakíts meg vele. Ha esetleg terhes, akkor majd a gyermek miatt találkozol vele.

2017. nov. 19. 19:48
 23/29 anonim ***** válasza:
80%
Ez azért elég durva. Nem is tudom kit sajnáljak a történetben. Feltéve ha valóban igaz.
2017. nov. 19. 20:38
 24/29 anonim ***** válasza:
81%
Jajjj de jó....itt a pasi is. A csaj terhes mert atbas*zta a pasit aki kondizni jár és más csajokkal is flörtöl de a terhes csak még szerelmes....mi lesz a vége a filmnek? Tippeljünk...egy biztos...a kérdező elásta magát...romantikus film.🤗🤗🤗
2017. nov. 19. 20:41
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak linkeljetek már kíváncsi vagyok
2017. nov. 19. 22:23
 26/29 anonim ***** válasza:
😂😁
2017. nov. 19. 22:40
 27/29 anonim ***** válasza:
82%

"Nekem ő csak egy kislány, akivel néha jó kiélni a vágyaimat ennyi"

Ha arra hogy kiéld a vágyaidat jó volt, akkor jó lesz arra is hogy az anyja legyen a születendő gyerekednek.

Ne haragudj nem tudlak sajnálni. 28 vagy, azt mondod te semmit nem akarsz tőle csak azt. Normális férfi max. egy gumit húz, de minimum időben kiveszi, és nem alapoz egy ilyenre hogy a kislány azt mondta gyógyszert szed.

Ha a lány terhes, bizony övé lesz az utolsó szó, hogy lesz a gyerek vagy se. Nem fogsz tudni mit tenni, erőszakkal nem viheted kapartatni, csak a gyerektartást fizetheted szorgalmasan, minden hónapban.

2017. nov. 20. 07:25
 28/29 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a teszt alap, de előtted! Aztán ha pozitív beszélhettek. Mondd meg neki, hogy ha terhes, akkor egyedül fog maradni a babával, mert neked nem kell sem ő, sem gyerek. Vége a kapcsolatnak. Ne erőszakoskodj, csak közöld a tényeket.
2017. nov. 20. 19:33
 29/29 anonim ***** válasza:
2017. nov. 20. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!