Terhes tőlem? Hogyan tudnám lebeszélni róla?
Lefeküdtünk egy lánnyal. Kimaradt egy menstruációja és mostanában elég sokszor van hányingere. Azt mondta sokszor van ilyen, hogy kimaradozik neki.
A leányzó fogamzásgátlót szed (elvileg), na mármost az a gázos, hogy én ezt elhittem neki, de egyre gyanúsabb az egész. Pár hónappal ezelőtt felhozta nekem a gyerek témát. Azt tudni kell, hogy nem vagyunk együtt. Elég sokszor összejárunk de tudtára adtam már a legelején, hogy nekem másra nem kell. Van köztünk kemény 10 év, nem nagyon vagyok kiváncsi 18 éves lányokra más téren.
A csaj eléggé mániákus felém. Úgy veszem észre, mintha szerelmes lenne vagy durván többet akarna tőlem.
Óvszert nem szoktunk használni együttlétkor, mert azt mondta szedi a tablettákat.
Most kicsit aggódom, hogy terhes lehet tőlem, mert nem is szed semmiféle gyógyszert és biztos vagyok benne, hogy megakarná tartani de én semmit nem érzek iránta, nem vagyunk egy hullámhosszon, sem egy szinten. Nekem ő csak egy kislány, akivel néha jó kiélni a vágyaimat ennyi. Sajnálnám, ha így alakulna. Sem neki, sem nekem nem lenne jó.
Gondolom ráb_sztam, de azért érdekelne a véleményetek erről. Hogyan tudnám lebeszélni őt, ha esetleg tényleg az lenne?
Rábactál, bizony.
Akinek 28 évesen ennyi esze van, az meg is érdemli.
Mindketten csak kiélitek a vágyaitok. Ő egy gyerekre vágyik, akivel örökké össze lesztek kötve.
Gratulálok a kispapának. Segítsünk nevet választani?
Ha férfiként nem akarok gyereket, mindig használok óvszert, ennyi a titka. Ha meg akarja tartani meg is fogja,te meg majd fizeted a gyerektartást.
ui:elég ciki 28 évesen hogy 18 évesekkel éled ki magad. Nem találsz a korosztályodban csajt?
18 évesen mégis milyen vágy egy gyerek? Ha babázni akar vegyen a Tescoba egyet, aztán azzal addig szórakozik ameddig akar. Vagy menjen el óvónőnek, ott is annyi kisgyerek van. Nem értem.
Ez az egy hibám legyen, hogy megbíztam egy nőben...
#4-es találok a korosztályomból is, de kell egy biztos pont, aki tartós. :D
Nem csak vele szoktam együtt lenni. Csak ő az, aki mindig vevő az igényeimre. Ha hajnal 2-kor van szükségem valamire odajön. Nem szívesen váltanám le.
18 évesen mégis milyen vágy egy gyerek? Ha babázni akar vegyen a Tescoba egyet, aztán azzal addig szórakozik ameddig akar.
Ennyi erővel te miért nem vettél egy guminőt ahelyett hogy 18 évesekre izgulsz? Valami komoly baj lehet veled
Olyan vágy, hogy a kis hülye azt hiszi hogy majd együtt lesztek, beleszeretsz, papás-mamást játszotok rózsaszin cukormázban, meg majd addig is eltartod és se tanulnia se dolgoznia nem kell.
De egyelőre nem biztos hogy terhes. Tesztet csináltass vele. És ne bizz benne se másban. Ha egy nő akar gyereket téged akaratod ellenére apáva tehet es fizethetsz 18 evig, de te nem kényszeritheted őt hogy ne tartsa meg. Ez van. Mondom ezt nőként, mert nekem ugyan fiam van de az ilyen kis lanykák remélem messzire elkerülik, neki meg lesz esze hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe. Amúgy nyugi, ez egy 30 éves nőtől is kitelik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!