Lehetek terhes? Tegnap óta mellfeszülés és nehéznek érzem őket. A mensim 2 nap mulva varhato elvileg, de gondoltam elotte tudakolozok egy kicsit! Hanyinger, etvagytalansag es nagyon nagyon pici suru folyas! Inkabb csak a mensim kozeledtet jelzi?
Ez simán utalhat arra, hogy elkaptál egy vírusos fertőzést és meg fog jönni a vérzésed.
Nekem pl. változó, hogy az erős mellfeszülés mikor jön elő. Van, hogy 1 héttel a vérzésem előtt, de van, hogy előtte 2 nappal. De nem vagyok terhes és nem is tervezünk több gyereket.
Illetve mostanában sok a vírusos megbetegedés is.
Tehát én nem vonnék párhuzamot a helyedben a terhességgel.
Persze, ettől még lehetsz az, de nem éld bele magad semmibe.
Ha nem jön meg a vérzésed, utána napokban tesztelj.
Lehetsz terhes, nem azt mondom, hogy nem. De ezek a tünetek nem csak terhességet jelentenek.
Én 20 éve menstruálok, átlag 24-25 naposak a ciklusaim, múltkor 17 napra megjött. Nem volt soha ilyen, még akkor sem, amikor kezdetben megjött a vérzésem. Aztán egyszer csak volt egy ilyen. Meg azóta sem volt ilyen rövid ciklusom. Szóval attól, mert most leszakadnak a melleid, az egy dolog. Lehet most erősebben "dolgoznak" a hormonok.
Úgyhogy ha elfogadsz egy jó tanácsot, ne gondold azt, hogy ezeket a terhesség okozza, mert baromi nagyot csalódhatsz és könnyen átválthatsz rágörcsölős típusba. Ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj. Ha terhes vagy, akkor igen, betudhatod a tüneteidet a terhességnek, de ha nem vagy terhes, akkor meg legalább nem élted bele magad semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!