Terhes tőlem? Hogyan tudnám lebeszélni róla?
Lefeküdtünk egy lánnyal. Kimaradt egy menstruációja és mostanában elég sokszor van hányingere. Azt mondta sokszor van ilyen, hogy kimaradozik neki.
A leányzó fogamzásgátlót szed (elvileg), na mármost az a gázos, hogy én ezt elhittem neki, de egyre gyanúsabb az egész. Pár hónappal ezelőtt felhozta nekem a gyerek témát. Azt tudni kell, hogy nem vagyunk együtt. Elég sokszor összejárunk de tudtára adtam már a legelején, hogy nekem másra nem kell. Van köztünk kemény 10 év, nem nagyon vagyok kiváncsi 18 éves lányokra más téren.
A csaj eléggé mániákus felém. Úgy veszem észre, mintha szerelmes lenne vagy durván többet akarna tőlem.
Óvszert nem szoktunk használni együttlétkor, mert azt mondta szedi a tablettákat.
Most kicsit aggódom, hogy terhes lehet tőlem, mert nem is szed semmiféle gyógyszert és biztos vagyok benne, hogy megakarná tartani de én semmit nem érzek iránta, nem vagyunk egy hullámhosszon, sem egy szinten. Nekem ő csak egy kislány, akivel néha jó kiélni a vágyaimat ennyi. Sajnálnám, ha így alakulna. Sem neki, sem nekem nem lenne jó.
Gondolom ráb_sztam, de azért érdekelne a véleményetek erről. Hogyan tudnám lebeszélni őt, ha esetleg tényleg az lenne?
Minek vegyek guminőt, ha megtehetem nőkkel is?
Én vagyok beteg? Használj te ilyen gumi szarokat! :D
Nem válaszoltál: terhes egyáltalán?
Addig kár aggódni ha eddig nem tetted. Mostantól fogsz gumit használni?
Szerintem az és ha csináltatnék vele tesztet, biztosan elérné vele azt, hogy azt higyjem nem az. Elég fura ez a csaj. Mindig mosolyogva simogatja a hasát mint valami paranoid. Ebből is gondolom, hogy rohadtul terhes és csak letagadja!
De az ilyen lányok nem tudom mit képzelnek magukról. Azért ez nem így megy. Jó lenne tudatni a másik féllel is, nem mintha tehetnék ellene bármit is ha beigazolódik, hogy terhes és megakarja tartani.
Öröm lesz majd velük az élet..
"Minek vegyek guminőt, ha megtehetem nőkkel is?"
Ezen az alapon miért vegyen tesco-s babát, ha (a te hathatós közreműködéseddel) kaphat igazit is?
Az, hogy etikátlan vagy, egy dolog.
Az, hogy ezek után sem akarsz gumit húzni, legyen a te bajod.
Hogy terhes-e, előbb-utóbb úgyis kiderül.
Ha meg akarja tartani, természetesen semmit sem tehetsz.
Mi ez, a szappanopera gyáros párja is feltalált a gyik-re?
Véletlenül nem kokszolsz testépítés címszóval?
Azért az elég kemény, hogy itt parázol, hogy bekapta-e a legyet, de továbbra is, eszedben sincs gumit húzni, mert szegény neked az milyen rossz.
Hát, ez esetben csak gratulálni tudok, meg is érdemled, bármi lesz a vége.
"Mi ez, a szappanopera gyáros párja is feltalált a gyik-re?
Véletlenül nem kokszolsz testépítés címszóval?"
Úristen ez eszembe se jutott 😂 tiszta izgatott lettem most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!