Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehet? Ti mit tennétek...

Terhes lehet? Ti mit tennétek a helyemben? 17/f

Figyelt kérdés

Már több mint fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, de csak 1 hónapja fekszünk le rendszeresen egymással. Nem védekeztem és nem is húztam ki mielőtt elmentem, mivel azt mondta tablettát szed. Most mint utólag kiderült nem szedte rendszeresen, vagy egyáltalán nem szedte a tablettát. Mi lesz ha teherbe esett és nem akarja majd elvetetni a babát?

Én nem akarok 17 évesen apa lenni. Ha netán megtartaná és megszülné akkor nekem kell majd gyerektartást fizetni, vagy hogy van ez? Segítsetek mert nagyon ideges vagyok.

2017. nov. 18. 23:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
38%

#30 Ez akkor nem szokott összejönni,ha az aktus megelőzően már ejakulált a férfi.

Le lehet pontozni,de a spermiumok a herékben fejlődnek,az előváladékot meg a Cowper-mirigy termeli,ami ugye nem a here,szóval ,ha időben kiveszi a férfi akkor és az előtt nem élvezett el,akkor nem lehet terhesség belőle.

2017. nov. 19. 19:28
 32/39 anonim ***** válasza:
Majd meséld el mi lett..nagyon drukkolok,hogy ne legyen semmi baj
2017. nov. 19. 22:13
 33/39 A kérdező kommentje:
Szerencsére semmi gond nincs, nem terheees :) :)
2017. nov. 20. 17:25
 34/39 anonim ***** válasza:
A doki még úgysem látna semmit... Mint írtam...
2017. nov. 20. 20:57
 35/39 anonim ***** válasza:
Remélem szakítottál is vele (vagy a továbbiakban húzol gumit).
2017. nov. 21. 08:27
 36/39 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd el, hogy az aktus utan 14 nappal mutatja ki a teszt leghamarabb. De ezt mar irtuk.
2017. nov. 21. 08:37
 37/39 anonim válasza:
100%
Szia..! Közbe èn sztm èrdemes lenne szakítani mert a lány nem megbízható ezek szerint! Vagy húzzal gumit ezentúl, ha mèg nem akarsz gyereket! De a teszt alapján dőlt el , (hogy nem terhes) vagy a menszesze megjött????
2017. nov. 21. 09:44
 38/39 anonim válasza:
41%
A lánynak 1 hónapban csak 24 óráig van peteérése, általában a cikkusa 14. napja környékén. A spermiumok a hüvelyben 72 óráig képesek életben maradni. Ha sokszor lefeküdtetek akkor sok esély van a terhességre, de vegyetek tesztet mindenképp! 17/L
2017. nov. 21. 22:25
 39/39 anonim válasza:

23-a után érdemes tesztelnetek ha nem jönne meg a barátnődnek, előtte csalhat az alacsonyabb hcg miatt. Előző voltam.

De honnan tudjátok hogy nem terhes?:)

2017. nov. 21. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!