Terhes lehet? Ti mit tennétek a helyemben? 17/f
Már több mint fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, de csak 1 hónapja fekszünk le rendszeresen egymással. Nem védekeztem és nem is húztam ki mielőtt elmentem, mivel azt mondta tablettát szed. Most mint utólag kiderült nem szedte rendszeresen, vagy egyáltalán nem szedte a tablettát. Mi lesz ha teherbe esett és nem akarja majd elvetetni a babát?
Én nem akarok 17 évesen apa lenni. Ha netán megtartaná és megszülné akkor nekem kell majd gyerektartást fizetni, vagy hogy van ez? Segítsetek mert nagyon ideges vagyok.
Attól függ, mikor fogant (ha egyáltalán). Egy hónapja szeretkeztek így, ha korábbi dolog, akkor már látszana, ha pont múlt héten, akkor még nem.
Az is kérdés, hogy mikor volt meg neki utoljára a vérzése, mert attól is függ. Ha pl. pont menzesz után voltatok múlt héten, akkor még érdemes várni a teszteléssel pár napot, vagy ismételni, ha negatív, de mégsem jön meg a következő.
Általában az szokott lenni a javaslat, hogyha elmarad a menzesz, utána egy-két nappal teszteljetek.
Természetesen most is lehet, de vedd bele, hogyha negatív, akkor egy hét múlva ismételjetek.
IGEN terhes lehet !
17 èvesen sohase halgass a lányokra ha mèg nem szeretnèl gyereket!
17 èvesen nyugottan csináld de barmenyire szar a kotton...! Is vedekez vagy ha nem szereted (szinte nincs olyan aki kedveli) akkor figyelj oda az elmenèsre!! Ha nem szedte a tabblettat terhes lehet...ha normalisan ment a dolog !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!