Van itt olyan anyuka, aki "megérezte" amikor terhes lett?
Sziasztok!
Nem vagyok sem dilis, sem nem hiszek valami földöntúli dolgokban, tini sem vagyok már, gyermekem is van, egyszerűen csak érdekel, hogy volt-e aki esetleg egy konkrét együttlét után azt érezte, hogy ez most lehet nem ért véget itt egymás karjában.
Nincsenek teherbeesési problémáim, pusztán csak érdekel.
Köszönöm aki válaszol.
32N
Nem gondol szerintem senki dilisnek, vagyis én biztosan nem, mert átérzem a kérdésed!
Éreztem, mind a két alkalommal - lelkileg, hogy baba van a dologban.
Nem a szeretkezés után, inkább a várakozás időszakában,tudtam, hogy nem fog megjönni.
Mikor rágondoltam a dologra, akkor olyan melegség volt a lelkemben, és nyugalom, de az a haláli nyugalom, mind a kétszer mondtam is a férjemnek, aki persze addig nem hitt nekem, míg a teszt nem lett pozitív.
Köszönöm.
Szóval nekünk a tegnapi együttlét volt valahogy más, mint szokott, nem tudom megmagyarázni, lehet csak érzékenyebb voltam mint szoktam, nem tudom.
Konkrétan nekünk nincs baba tervben, talán ezért is nem volt együttlétünk alatt ilyen érzésem, másfelől védekezünk is, de tegnap ez bizony a nagy hév hevében elmaradt, és páromnak olyan más volt, olyan sokkal jobban átéreztem mindent ami benne van irántam.Aztán csak annyit mondott: ha most nem csináltunk gyereket, akkor soha.
Nem tudom, lehet ettől nem vagyok ma itt a földön, vagy mit tudom én.
Akkor gondoltam rá.. Elhesegettem...
A férjem egyértelműen megérezte, pedig hónapok óta próbálkoztunk... Mikor megmondtam a pozi tesztet, akkor mondta, h azt várta mikor tesztelek és mikor mondom el...jah és elutaztam több napra amikorra számítottam a pé-t .előtte voltunk együtt reggel. Éreztem is hogy másnap volt... De valahogy mégis arra gondoltam, h akkor
Mi most várjuk az elsőt aki nem tervezett baba.
Valahogy éreztem, hogy terhes vagyok az első pillanattól, szurkált a hasam és fájt a mellem pont mint nemvárt előtt de tudtam, hogy most nem fog megjönni. Sokszor kaptam azon is magam, hogy a hasamat fogdosom. Az agyam is valahogy tényként kezelte ezt, még mondtam is egy barátnőmnek, hogy szerintem besikerült pedig akkor a nemvárt még nem volt esedékes.
Amikor tesztet csináltam tudtam, hogy pozitív lesz ezért csak a késés után 1 héttel merészeltem szembesülni is a ténnyel.
Az elején nem voltunk biztosak benne, hogy megtartjuk mert nem éreztük késznek rá az életünket de ez a tény, hogy mennyire megvolt a kapcsolat már akkor a babám és köztem nagyon sokat segített a döntés meghozatalában.
Mi mar 6 honapja probalkoztunk, gondoltam meg biztos par honap mire osszejon. Altalabn 12. Dpo tol tesztelgettem minden honapban.
Juliusban a 10. Dpo-n kora delutan kicsit bealudtam, es amikor felebredtem egyszeruen tesztelnem kellett, ep esszel ugy gondoltam, hogy meg ha ossze jott volna sem mutatna ilyen koran, de csakazert is megcsinaltam.
Gyonyoru szep pozitiv lett. Szoval nem elore ereztem meg hanem abban a pillanatban hirtelen elontott az az erzes. 😍 penteken leszek 20 hetes a kisasszonnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!