Volt itt bárki, aki valamilyen formában előbb megérezte, hogy terhes?
Kicsit más lesz, de megéreztem, hogy nem vagyok terhes (pedig akkor az voltam):) A menzesz előtt 3 nappal leszakadni látszott a hasam a fájdalomtól, mondtam is a férjemnek, hogy "na, szuper, a vetélés után ezek szerint erősebb lesz és korábban is jön majd meg." Aztán 3 nap múlva nem jött meg:))
24 hkm
Én 4 nappal vagyok a mensim előtt! Nem feszülünk rá a babára, de 3 hónapja próbálkozunk.
Viszont eddig mindig megéreztem, hogy meg fog jönni. Most nincs mellfeszülés semmi, de hasszúrkálás (nem görcs) van és alig tudok enni reggel.Mindig felfordul a gyomrom. Vacsoránál bepótolom :) De nincs se szagundor sem, csak az étkezésem teljesen megváltozott. Ilyenkor már megszokott változni barnásra a folyásom, most inkább fehér. Nem viszketek,nem ég! De éjjel 1 szer mindig fel kell kelnem pisilni. De az lehet attól is, hogy az elmúlt héten én már este 8-kor alszok mint a bunda.
Igen, tudtam már több mint egy héttel mensi előtt.
Egyik nap jöttünk haza autóval és a férjem sávot váltott, de egyáltalán nem hirtelen. Elfogott az émelygés, egyébként is feszült a hasam. Két nappal később kinyitottam a hűtőt, és rosszul lettem a szagoktól. Onnantól kezdve már csak formaság volt a teszt. (3. gyerek.)
Marha érdekesen alakult a a dolgok akkor. Először elkezdett a mellem fájni azt hittem a szokásos PMS, de az LH teszt is akkor lett pozitív amikor fájni kezdett (nem is értettem) aztán egy hétig nem fájt majd megint elkezdett. Aztán 12-14 nappal az együttlét után barnás-rózsaszínes maszat volt a WC papíron. Mondjuk akkor mint a villám hasított belém itt tuti baba van (beágyazódási vérzés). ez tartott kb. 2 napig és azelőtt soha nem volt ilyenem (gyenge barnás vérzésem igen, de ez teljesen más volt és nagyon kevés) Ez volt egy keddi napom szombaton pedig pozitívat teszteltem. :) Talán volt enyhe megszédülés abban az időszakban de annak nem nagyon mertem jelentőséget tulajdonítani mert eleve alacsony a vérnyomásom és régebben gyakran volt ilyen.
És ki lehet még nevetni de leírom: kb. 7-10 nappal az együttlét után elindult az orromból a vér. Régen orrvérzős voltam, de már évek óta nem volt ilyen. És azóta tényleg törékenyebbek az erek az orromban és megint gyakrabban előfordul hogy vérezget. A dokim is mondta h kismamáknál előfordul. hogy akkor azért indult el vagy sem, hát jó kérdés.
Egyébként a pozi teszt után volt vagy 2 nap amikor azt hittem tuti megjön mert egész nap görcsölt a hasam és a hiszti is kitört rajtam. Még sírtam is hogy tuti nem marad meg, de hál'Istennek másképp alakult :D
Nálam hányás szagundor (kávé) kb. a 6. héten jelentkezett!
Minden jót és drukkolok :)
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!