Barátommal kézzel izgattuk egymást, de nem védekeztünk semmilyen formában. Lehetséges, hogy terhes legyek?
nem tartom magam konzervatívnak, öreg sem vagyok (27 éves vagyok és független) de egyszerűen nem értem, hogy mik ezek a kérdések?? miért "szexel" valaki akkor, ha az ALAPVETŐ dolgokkal nincs tisztában???
teherbe akkor eshetsz, ha a partnered farkából kijövő anyag, amit ondónak hívnak, a hüvelyedbe kerül. ha kézzel izgattátok egymást és csak azzal, akkor nem lehetsz terhes! (arra nem tér ki a fáma, hogy egyáltalán elélvezett- e a fiú; pedig nem mellékes, ha teherbeesésről beszélünk..) ha elélvezett mondjuk a kezére, tök olyan lett a keze és utána beléd nyúlt, akkor azért van rá esély. mindez persze csak akkor, ha már menstruálsz. mármint rendszeresen menstruálsz, azaz érett vagy rá.
Előző válaszadónak tökéletesen igaza van!A válaszában minden eshetőségre kitért.
Neked pedig(14 évesen!!)talán nem evvel kéne foglalkoznod,mert szerintem tök éretlen vagy hozzá a kérdésedből itélve!
Szia!
Nem, nem lehetsz terhes.
Egy jó tanács, rosszindulat nélkül: érdemes lenne beszerezned a felvilágosító könyvet a szeretkezésről a védekezésre, a teherbeesésről. Hiszen ha már eddig jutottál ennyi idősen - lehet - hamarosan többet akarsz majd, és nem árt felkészülni, és Tudni dolgokról.
Azért az iskolákban nem ártana már erről tájékoztatni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!