Ha ma megemelkedett a hőm már, és tegnap este volt pozitiv az ovutesztem, akkor már megvolt az ovu mondjuk hajnalban?
Szia!
Ne haragudj, most látom csak hogy már írtál korábban. Sajnálom a betegséget, remélem, hogy már jól vagy.
Szép neveket találatok, nekünk még nincs meg. Voltunk azóta vizsgálaton, minden rendben, jól vagyunk! És 100%, hogy kisfiúnk lesz. Június 6-án megyünk babamozira.
Ti hogy vagytok? Milyen volt a vizsgálaton, minden rendben?
Vigyázz magatokra!
Hát sajnos a vesémben nagyon nagy a tágulat. Visszatért a fájdalom azóta megint egy hétre, sőt,több mint egy hétre. Valószínű, hogy harántfekvés miatt nagyon nyomta a baba. Most fejvégű és nem fáj. Remélem már így marad.
Azóta változott, végül úgy néz ki Boti (Botond) lesz a neve, bár senkinek nem tetszik túlzottan!:D Mi tegnap voltunk egy gyors 4D-n, már szép kis babás, csak nagyon takarta a fejecskéjét kézzel-lábbal. :) Amúgy minden rendben, 769 grammnak mérték. :)
Remélem, hogy ezután már tényleg nem lesz gond és hogy nem jön elő többé a fájdalmad sem! A kislegénynek biztosan kényelmes volt úgy is, na de neked....
Botond név nekem tetszik, van a közeli szomszédságban egy fél éves kis Botond. :) Nem olyan sok van erre belőle, inkább a Bence, Beni a menő. Szépen növekszik a kis tökös, úgy a jó. Mi is alig várjuk, hogy mehessünk 4D-re és láthassuk!
Jó egészséget Nektek!
Szia!
Akkor úgy tűnik, hogy a Bencére ráhibáztam. 😁 Felénk is sok Bence nevű kisfiù van.
Szia! Hogy vagytok? Mi újság veletek? Nemsokára itt az idő...
Mi jól vagyunk, már 28 hetesnek leszünk, vizsgálatok rendben és jövő héten megyünk babamozira. Nagyon várjuk, hogy láthassuk! 😄 Babóca sokat mozog, pláne meg este. A meleget már most alig bírom. Te hogy viseled?
Szia!
Gratulálok a gyerekekhez! 😊 Elhiszem, hogy kicsit fárasztó volt a nyaralás, főleg meg nagy pocakkal. A gyerkőcök biztos nagyon élvezték. 😊
Hátha nem jön hamarabb a bébi...jó helyen van még ott, ne siessen csak!
Szépen fejlődik, a súlyából ítélve.
Én is simán szültem a kislányt, most is úgy szeretnék, remélem menni fog.
Megkérdezhetem, hogy miért lett császáros a kislányod? Milyen volt amúgy a császár? A felépülés volt a nagyon rossz?
Az orvos nem mondott még semmit a szülésről, hogy most mi várható?
Majd jelentkezem jövőhéten az ultrahang után. 😉
Szia! Farfekvés miatt volt császár, pedig az akkori dokim megígérte, hogy megszülhetem farosan, de neki gyorsabb volt így. Én nagyon rosszul éltem meg a császárt, sokat is vajúdtam előtte, meg rettegek a műtétektől. A felépülés nekem pokoli volt, pedig nem vagyok "nyámnyila",de nekem nagyon fájt a heg.
Most sima szülésre készülünk, nagyon bízom benne,hogy sikerül. Majd írj, ha megvolt az uh, mi 20-án megyünk.
Szia!
Sajnálom a császáros dolgot. Hátha most jó irányban marad a bébi.
Megvolt a babamozi és csodálatos volt látni a kis drágánkat. Cuki kis babapofija van máris és tiszta tesója. 😁 1200g, méretei megfelelőek, fejvégű. Legközelebb a 32.heti vizsgálatra megyünk Júl.elején.
Majd írj, hogy mi volt az ultrahangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!