Ha ma megemelkedett a hőm már, és tegnap este volt pozitiv az ovutesztem, akkor már megvolt az ovu mondjuk hajnalban?
Ha ma már negatív lesz az ovuteszt és a hő majd 4-5 napja stabilan 4-5 tizeddel az alaphő fölé megy, akkor lehet kijelenteni, hogy valószínűleg ma repedhetett.
Az együttléteket még folytassátok egy darabig, az a biztos.
Kedves Kérdező, én pont ugyanígy vagyok, mint te. 7-én volt pozi az LH tesztem (LH csúcs) és 8-án reggel már megemelkedett a hőm. Voltam ekkor tüsző nézésen is és kb. 10 körül már nem látott az orvos semmit, tehát addigra már megrepedt. Azt nem tudom biztosra, hogy még 7-én este repedt vagy csak másnap hajnalban. Általában a hajnalt mondják. A hőgörbén nekem már emelkedett hőnél behúzta a Dpo1-et. Szóval az ovulációt 7-re tette. Együtt csak 8-án voltunk reggel és este. Lehet lekéstük. Nálatok mikor volt az együttlét?
És a kérdésedre a válaszod: szerintem igen, emelkedett hőnél már megvolt az ovu. Valószínű, hogy most már csak szépen emelkedik a hőd tovább és tovább. Drukkolok, hogy baba legyen!
Szia 2-es! Szerintem még a + ovuteszt éjszakáján, vagy max hajnalban repedt igen. Mivel a petesejt 12-24 óráig még megtermékenyíthető, így sztem nem késtétek le! :) Mi együtt voltunk a pozi estéjén, meg előtte két nappal.
De pl a lányommal mikor terhes lettem, csak 3-án és 4-én voltunk együtt, és 7-én volt pozitív az ovuteszt,8-án ment fel a hő. És úgy is sikerült. :) Drukkolok neked én is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!