Ha ma megemelkedett a hőm már, és tegnap este volt pozitiv az ovutesztem, akkor már megvolt az ovu mondjuk hajnalban?
Szia! Köszönöm szépen, jól vagyok. Enyhülni látszik a hányinger, nem mondom, hogy nem hányok, max. 2 hetente 1x. :D Fáradtság, álmosság viszont ugyanúgy van, tegnap meg iszonyú fejfájás.
Te hogy vagy? Neked nincsenek már tüneteid? Az időjárás nem visel meg?
Azta, jó sokára lenne időpont, március.....ki bírja azt kivárni???? :D Mi Febr. 16-án megyünk az 1. genetikai Uh-ra. Héftőn voltunk kombinált tesztes vérvételen.
Majd gyere, hogy mi volt az Uh-on, alig várom, hogy elmeséld! Mintha csak én mennék úgy várom! :))) :D
Örülök, hogy írtál!
Szia! Hogy vagytok?
Mi jól vagyunk, voltunk azóta vizsgálaton ahol láttuk, hogy nem is Kislányunk lesz! 😂 Fütyis a Drágánk! 😄
Az álmosság és fáradtság még mindig megvan és a pocak is növekszik már.
Minden jót Nektek!
Szia! :) Alapjáraton minden oké, cssk beteg vagyok, tök szarul vagyok... Fáj a torkom ,fejem,állkapcsom,brrr... ,Mindjárt betöltöm a 20 hetet, elég nagy a pocakom! Jó sokat rugdosódik a kis fütyis!
Nahát, és mit szóltatok a "változáshoz"?:)
Mi lesz a neve?
Nekem ekkora a pocim, ha van kedved mutass te is fotót! :)
Szia!
Azta, mekkora pocakod van! :) Nagyon csini! :)
Nekem még a közelében sem jár. :D
Hát mikor megláttuk, hogy Kisfiú, az leírhatatlan érzés volt. Az előző UH-ból kiindulva abszolút Kislányra számítottunk, de így legalább "vegyes párosunk lesz". Én mindig is vágytam egy Fütyisre is! Ahogy elengedtem a dolgot, jött is.
Végül is mindegy lett volna, ha Kislány is, úgy vagyunk vele, mindegy csak egészséges legyen!
A nevét még nem tudjuk, csak Kislány neveink voltak eddig. :D Annyira, hogy már konkrét nevünk volt a Kiscsajt illetően :D
Ti kiválasztottátok már a nevét?
Jobbulást kívánok Nektek! Vigyázzatok magatokra.
Íme a kép. (remélem jól töltöttem föl)
Oh, de kis csinos vagy!
Nekem durva vesegondom volt, egy hétig szenvedtem. Borzasztó kín volt ... Tágulatot találtak. Vesegörcsöm volt. Egy hét pokol.. Már jól vagyok szerencsére!
Vannak már neveink: Roland, Dániel,Máté amik tetszenek.
Legközelebb 4-én megyek dokihoz, már alig várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!