Ha ma megemelkedett a hőm már, és tegnap este volt pozitiv az ovutesztem, akkor már megvolt az ovu mondjuk hajnalban?
De jóóóó! Nemsokára erősebb lesz az! :))
Nekem 8.dpo, tesztelni nem teszteltem. Majd csak később. Nem igazán bízom ebben a hónapban. :((
Szia! Azóta már újabb ciklust kezdtem, feltehetően már ovu utáni napokon vagyok. 2 hét és kiderül. :)
Veled mi újság, hogy vagytok?
Szia Kérdező!
Gondoltam megírom, hogy tegnap reggel nagyon halvány pozit teszteltem,ma meg egyértelmű 2 csíkos lett a tesztem.El sem hisszük, hogy sikerült. Egy Csoda Ő nekünk, nagyon boldogok vagyunk. Legeslegszebb Karácsonyi ajándék!
Veletek mizujs azóta, jól vagytok?
Jajjj de jó! :) Gratulálok!!! :)
Mi jól vagyunk, két ünnep között készülök uh-ra, ha minden jól megy! Remélem minden rendben, a 6 hetes vizsgálat óta még nem voltam. Vannak rosszulléteim, de nem nagyon vészesek! A hasam sokat fájdogál. A legrosszabb, hogy baromi fáradékony vagyok! Te mikor mész dokihoz?
Kellemes ünnepeket kívánok, igazán szép ajándék a pozitív teszt! :)))
Szia! Köszönöm szépen! Valóban a legcsodàsabb ajándèk! Holnap megyek dokihoz mert a kislányommal is szüksèg volt progi pótlásra, mèg nem igen fog látni semmit szerintem.
Èn most az álmossággal "küzdök".
Örülök, hogy jól vagytok!
Majd gyere ès ìrd meg hogy mi volt a dokinál ha akarod.
Kellemes Karácsonyt kìvánunk mi is Nektek!
Szia! A dokim korai terhessèget valòszìnűsitett de mèg nem látott semmit. 1 hèt múlva újra megyek. Progit irt ahogy sejtettem.
Mikor mèsz orvoshoz? Jòl vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!