Menzesz helyett rózsaszínes majd barnás folyás. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A férjemmel nagyon szeretnénk már babát, fél éve próbálkozunk. Sajnos a ciklusaim nem igazán rendszeresek, volt hogy 4 hónapot is kimaradt. Most júliusba és augusztusba is megvolt normálisan, szeptemberbe kimaradt, 1 hete pedig fura “ jelek “ jelentkeztek, amik terhességre is utalhatnának. ( fejfájás, mellbimbo érzékenység, hányinger olyan kajáktól amit imádok ). Szerdán akartam teszelni de észre vettem, hogy a bugyim barnás, sárgás, majd megtöröltem lent és rózsaszínes volt a wc papír, tettem be tisztasági betétet de érdekes hogy azóta sincs azon semmi, csak a wc papiron. Tegnap már pirosasbarnás volt, ma reggelre pedig már barnás, de ez még mindig nem lehet menzesz mert a petefészek és a hasamalja szurkálásnál több nincs, illetve szaga sincs ( bocsi ha túl nyers vagyok ) illetve az a fura ha nekem megjön vagy megvan szenvedek kb, de most semmi. szerintetek lehet beágyazódás? Érdemes már tesztelni? Vagy várjak pár napot! Trimeszter vitamint is szedek 1 hete illetve d-vitamint. Tanácstalan vagyok. Köszi a válaszokat!2017. nov. 2. 11:07
11/12 A kérdező kommentje:
Múlt hét péntek óta vannak jeleim kb.. hétfőn kellett volna megjönnie a menzimnek, de ez jelentkezett helyette, és mostmár ma délutánra sokkal inkább barnás és egyre kevesebb. Mostmár nagyon izgatott vagyok. :)
2017. nov. 2. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!