6. hétben enyhe barnás folyás/vérzés ugye nem jelent bajt?
Akár bajt is jelezhet! Ha szerencséd van akkor semmi gond, de lehet a vetélés jele is. Lehet prog.pótlásra van szükséged. Még ma menj az ügyeletre!
Amikor én az első babámat vártam, és a 12.héten rózsaszínes folyással találkoztam (ami egyébként a lepény miatt volt, mivel fedte a méhszájat, és ilyenkor ez előfordul), egyből hívtam a nőgyógyászomat, és rohantam hozzá, nehogy baj legyen. Jobb félni, mint megijedni.
Szex utani kis vezes gyakori az egesz terhesseg alatt elfordulhat.
Nem kell felni a mehszaj erzekeny ilyenkor ennyi
Ahogy gondolod. Nalam vetelest jelzett.
Egyik nap kis barnas folyas, aztan elmult. Aztan masnap mar erosebb, majd jott a verzes.
Ha progeszteronhiany miatt van verzes, akkor arra mielobb gyogyszer kell, ha akarod ezt a gyereket. A szexet meg legalabb az orvosi vizsgalatig hanyagold.
7-es, ne bitasd baromsagokra legyszi!!! Verzes SOSEM normalis! Aki verzik azt meg kell vizsgalni, olyan dolog okozza-e aminek kovetkezmenye lehet ellatas hianyaban!
Es akinek szex utan verzes lep fel, azt altalaban eltiltjak a szextol (csak valaki nem fogadja meg mert fontosabb neki a d*gas mint hogy negmaradjon a baba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!