Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6. hétben enyhe barnás folyás/...

6. hétben enyhe barnás folyás/vérzés ugye nem jelent bajt?

Figyelt kérdés

2017. máj. 9. 20:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Elofodul nem az irtam normalis.

Ps eza szakmama

Progi potlas nem elozi meg a vetelest

2017. máj. 10. 09:52
 12/19 anonim ***** válasza:
6%
Nekem a barna csepp veteles lett. A pici vérzés meg mehen kivuli amive majdnem belehaltam...bátor vagy hogy nem mentel egyből orvoshoz...har ha nem akarof a babat akkor megértelek...
2017. máj. 10. 09:52
 13/19 A kérdező kommentje:

Itt Németországban nem úgy mennek a dolgok mint otthon...itt nem lehet csak úgy beszaladni a kórházba mert 2 csepp folt volt a wc papíron, kb kiröhögnek és hazaküldenek.

Otthon meg egyből felírnak 10 féle gyógyszert azt se hiszem hogy túl hatásos lenne. De majd a doki megmondja mi volt ez.

2017. máj. 10. 10:31
 14/19 anonim ***** válasza:
A 7 hetes vagyok.Mi is Németben élünk :) Ezért is aggodtam én is pénteken h mi a picsàt csinàljak hétvégên..de megoldodott a probléma?? :\
2017. máj. 10. 11:57
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

Hat minden szakmanak vannak kevesbe lelkiismeretes vegzoi 11, sajnos.

A progi sok nonek elallitja a verzest es megelozi a vetelest. A barnazas es verzes meg olyan dolog hogy 50% hogy veteles-e vagy barmi mas. Sajnos kulfoldon nem foglalkoznak a kismamakkal 12 het elott. Es meg a magyar egeszsegugyet szidjak :(((( Szerencsere en Mo-on elek es itt sikerult az orvosomnak megeloznie a masodik vetelest gyogyszerrel.

2017. máj. 10. 12:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt is megy a cicaharc, mindeki okosabbnak képzeli magát mint a másik.

Azt itt mi nem tudjuk megmondani, h bajt jelent-e vagy sem. Be kell menni a kórházba, ott majd megmondják. Ha neked erre, ott ahol élsz nincs lehetőséget, azt tudod tenni, h magnéziumot szedsz addig is, és amennyit lehet pihensz.

Itt Mo.-n tény és való, h egyből lehet menni ügyeletre és kell is, ha bármilyen barnázás, vérzés stb. lép fel. Erre, nálunk általában progi pótlást írnak fel, magnéziummal és ágynyugalommal egybekötve.

De igaza van a "lehurrogott" válaszolónak is, akár szextől is lehet vézés, mert minden érzékenyebb ilyenkor, vagy esetleg egy ér is elpattanhatott. De ezt mi innen nem tudjuk, h nálad a vetélés előjele vagy csak valami bagatell dolog.

2017. máj. 10. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
12 es vagyok. En amint kimaradt a mensim mentem es fogadtak. Sot. Azt mondtak barmi baj van azonnal menhek vagx hivjam oket. Progit is azonnal adtak. Nem ertem miert ne mehetnel be....
2017. máj. 10. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Az lemaradt hogx németországban elek en is.
2017. máj. 10. 14:42
 19/19 anonim ***** válasza:
78%

Leszolt valaszolonak sajat praxisa van kulfoldon.

Magnezium semmit az eg vilagon nem csinal a terhesseggel.

Agynyugalom butasag csak trombozist okoz.

Progi potlas kizarolag lombik ill petefeszek hianya ( pl mutet) eseten hatasos minden mas esetben placebo.

A terhesseg elso 12 heteben a mehszaj erkezeny egy kis szex siman okoz kisebb verzest.

Veteles pedig 99% genetikai hiba miatt van a tobbi 1% veralvadasi zavar pajzsmirigy problema stb

Megelozni sajnos nem lehet a beteg foutus tavizik meg ha fejre allsz akkor is gyogyszer kezeles ra nincs.

Egeszseges no teste nem tartja meg a koros beteg terhesseget hanem mint tetmeszetes kivalasztodas vetelessel vegzodik.

Barnazas a korai terhessegek 30 % elofordul minden kovetkezmeny nelkul es akar szekrekedes is okozhatja pl eros nyomas a kismedenceben.

2017. máj. 10. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!