Menstruacio elotti napokban, elso eggyuttlet utan barnas folyas milehet? Lehetek terhes ha nem vedekeztunk de nem ment el bennem? Nemereztem hogy elment volna.
Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 12:31
1/7 anonim válasza:
Én sem érzem, mikor megy el bennem a párom, mégis van 2 gyerekem.
Legközelebb védekezzetek!!!
Ez volt az első alkalmad? Akkor valószínűleg vér.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen elso alkalom volt, de igyis lehetek terhes elsore? Fogunk vedekezni legkozelebb..
2017. aug. 21. 13:24
3/7 anonim válasza:
Azóta megjött? Hány nap telt el?
Egyébként kicsi rá az esély, de lehetséges.
4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk egyutt,es ma volt ez a barna folyas, csak nemtudom hogy most mege jott vagy ez normalis hogy egyuttlet utan masnap ilyen folyas van..
2017. aug. 21. 13:58
5/7 anonim válasza:
Azért mondhatta volna, hogy beléd élvezett vagy sem. Mert ha igen, akkor még el tudsz menni esemény utánit venni. Többet ne csináljatok ilyet.
6/7 anonim válasza:
Biztos hogy nem vagy terhes, legalabbis meg lehetetlen megallapitani! A terhesseg csak 2 het mulva mutathato ki. Ilyenkor meg nincsenek "ttunetek". Sztem ez csak a szex miatt volt. Ne aggodj, de azert ovatosan. Olvasgass itt a neten :)
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2017. aug. 23. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!