Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudom hogy terhes...

Honnan tudom hogy terhes vagyok? Az én jeleim alapkán mennyire biztos?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egyetemista vagyok, nem jönne jól egy terhesség. Viszont.. év elején volt egy baleset, amiből 72 órás lett, azóta csináltuk a párommal gumi nélkül. Elméletileg nem élvezett belém, de nemrég hallottam több olyat is hogy spermás ujjtól esett teherbe, meg ugye előváladéktól. nagyon félek, ezért leírom a tüneteket:

- menstruációm rendben van, a hossz is és a mennyiség is.

- ha futok, vagy megfogja valaki/hozzányomom valamihez akkor fáj a mellem, alapjáraton viszont semmi gond. Eddig nem volt ilyen gondom.

- néha rám tör egy laza hányinger

- néha fáj a hasam körül

Lehet ezeket csak beképzelem inkább, a mellem pedig azért van mert szex közben néha erősebben megfogja a párom, de nem tudom. Félek, de tesztet nem akarok még venni. Szerintetek mennyi esélyem van arra hogy valóban terhes vagyok? Illetve pont ugyanúgy megjöhet a mensim ha terhes vagyok? Köszönöm előre is a válaszokat!

2017. nov. 1. 16:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezek a 72órástól vannak... Nekem voltak cifrábbak is..

Ha nem akarok babát ne kockáztassatok megszakitással

2017. nov. 1. 20:32
 12/18 A kérdező kommentje:
a 72 órástól hónapok után is lehetnek ilyen gondjaim? azt hittem az csak az utána lévő pár hónapban.. én kb fél éve vettem be. O.o a megszakításossal többet nem próbálkozunk. nemsokára átállunk a fogamzásgátlóra,ez már biztos. :) barátnőm is megszakításossal védekezik évek óta, de én nem vagyok túl bizalmas ezzel a fajta védekezéssel.. lehet ezért is parázom túl.
2017. nov. 1. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:

Mi 7 éve csak megszakítással védekezünk és nincs baba.

Ezt ne vedd alapul, védekezzetek.

2017. nov. 1. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy mi sosem csináltuk megszakítással a párommal, de azt a stresszt nem kívánom senkinek utána... Azóta gumi volt, meg június óta fogamzásgátló. Nincs stressz, ezerszer jobb. Érettségi meg egyetem előtt állok, lesz épp elég görcsölés, és úgy látom, te is ilyen helyzetben vagy, nem éri meg kockáztatni.
2017. nov. 1. 22:14
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es, igen, hasonló cipőben járok. Nagyon rágörcsölök a dolgokra, erre pedig iszonyatosan, mert nem lenne pont most jó a baba... Csak én még nem tértem át fogamzásgátlóra, de hamarosan meg lesz az is. :) Köszönöm a válaszokat! Kezdek megnyugodni kicsit. :)
2017. nov. 1. 22:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Én majd 1 évig nem jöttem helyre...
2017. nov. 2. 06:34
 17/18 A kérdező kommentje:
akkor valószínűleg ez okozza.. Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget és tanácsot! :)
2017. nov. 2. 09:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is kellett majd egy év mire helyrerázódtam...
2017. nov. 2. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!