Lenne egy nagyon fontos kérdésem 8napja hogy késik a menstruációm és egy hónapja körül lefeküdtem egy sráccal, lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
23 an kellett volna beteg legyek de nm lettem semmi hasi fájdalmat nem érzek és a melleim sem fájnak mint máskor betegség előtt,nem teszteltem azt mondták még várják. De ha terhes lennék már nem kellett volna valamit észrevegyek?2017. okt. 31. 10:57
1/15 anonim válasza:
Igen, lehet, hogy terhes vagy. Egy hónappal az aktus után a teszt már biztosan kimutatja.
2/15 anonim válasza:
Hallottál már 100%-os fogamzásgátlási módszerről azon kívül, hogy nem lefeküdni senkivel? Na ugye...
3/15 anonim válasza:
Ki vette volna észre? Igen lehetsz terhes főleg ha késik.
Bocsi off: miért kell a menstruációt betegségnek mondani? Ez egy természetes folyamat.
4/15 anonim válasza:
De, ilyenkor észre kéne venni, hogy késik a havid. Más jele még nincs.
Jobban jársz, ha még ma csinálsz tesztet. Ilyenkor már délután is mutatja, ha terhes vagy.
5/15 anonim válasza:
Ha nem védekeztetek, valószínű teherbe estél.
6/15 anonim válasza:
Igen lehetsz vegyél egy tesztet ennyi idő után mutatja már
7/15 anonim válasza:
Majd írd meg mi lett ha teszteltél.
8/15 anonim válasza:
De, azt észre is vetted: késik...
Nem mindenkinek vannak tipikus terhes tünetei. Meg lehet később jönnek a tünetek. Még ma tesztelj, már bőven kimutajakimutaja bármelyik napszakban.
10/15 anonim válasza:
Ugyse fog tesztelt i, megirni meg plane nem! Ezeket sose tudjuk mar meg... kar is irogatni a csikreagyuaknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!